Mercedes a copiat Audi cand a lansat aceasta masina. Acum a venit cu o noua generatie pe piata. Galerie foto completa

Mercedes a copiat Audi cand a lansat aceasta masina. Acum a venit cu o noua generatie pe piata. Galerie foto completa
  • Mercedes a copiat Audi cand a lansat aceasta masina
  • Acum a venit cu o noua generatie pe piata
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Disponibil, la vanzare, si-n Romania, la preturi ce pornesc de la suma de 74.910 euro, respectivul model pune la dispozitia cumparatorilor pana la 404 CP.

Lansat pe piata acum mai bine de trei luni, inca de la inceputul toamnei trecute, cel mai recent Mercedes E-Class All-Terrain din istorie a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: nemtii au publicat recent, chiar la finalul acestei saptamani, peste 60 de imagini proaspete de la interiorul si, totodata, cu exteriorul automobilului inspirat de Audi A6 Allroad.

Mercedes E-Class All-Terrain - Galerie foto

Mercedes E-Class All-Terrain - Galerie foto

Comercializat si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la suma de 74.910 euro, autoturismul in cauza beneficiaza, in versiunea de baza, de un motor in patru cilindri, cu capacitate de 1.993 de centimetri cubi, pe benzina. Fisa cu specificatii de ordin tehnic a variantei caracterizate de un total de 220 de cai putere continua atat cu un sistem mild-hybrid la 48 de volti, cat si cu o cutie automata cu noua trepte de viteza in echipare, mai mult ori mai putin surprinzator.

Inspirat de Audi A6 Allroad, acelasi E-Class All-Terrain mai dispune - in cele din urma, si un propulsor I6 de 3.0 litri, cu pana la 404 CP, acompaniat de tehnologia MHEV la 48V. Ambele configuratii impart, pe langa transmisia automata cu noua rapoarte in dotare, si tractiunea integrala 4Matic, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv portiere Soft Close.

Din meniu nu lipsesc nici farurile Digital Light, grila iluminata a radiatorului, camera video 360 de grade sau jantele cu diametrul de 20 de inch - din aliaj usor sculptate. La care se adauga instrumente de bord digitale si configurabile, tapiterie realizata din piele Nappa, afisaj pe parbriz, display pentru pasagerul din dreapta soferului, o instalatie audio de inalta fidelitate, de la Burmester, scaune fata ventilate, bancheta spate cu incalzire.

Mercedes E-Class All-Terrain - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Mercedes E-Class All-Terrain - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2024