Mercedes a copiat Audi cand a lansat acest model. Cum arata in realitate

Mercedes a copiat Audi cand a lansat acest model. Cum arata in realitate
  • Mercedes a copiat Audi cand a lansat acest model
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 64.000 de euro, conform configuratorului local.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani si trecut - de curand, printr-un binemeritat facelift, cel mai recent Mercedes E-Class din istoria companiei cu sediul in Stuttgart se vinde in prezent - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta pe nume All-Terrain, a carei oferta a fost inspirata de modelul Audi A6 Allroad.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi incepand de la 64.050 de euro, respectiva reteta cuprinde inclusiv o garda la sol mai mare, plus diferite piese exterioare vopsite intr-un negru cu finisare mata.

Sub capota, marea batalie se va da intre patru motorizari diferite - clientii noului E-Class All-Terrain Facelift fiind asteptati in showroom-urile marcii Mercedes cu doua benzinare si doua unitati diesel. Astfel, in functie de alegerea finala puterea livrata - in standard, ambelor punti de numai 194 CP (dupa cum este cazul versiunii 220 d) sau chiar 367 CP (dupa cum se intampla in cazul variantei de top 450).

In SUA - in schimb, nu exista decat o singura optiune, respectiv o configuratie pe nume E 450 4MATIC All-Terrain Wagon, comercializata la preturi care pornesc de la 67.600 de dolari, potrivit site-ului oficial.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2021