Mercedes dezvaluie noua editie speciala SLK200 Radar Safety

Mercedes dezvaluie noua editie speciala SLK200 Radar Safety
  • Mercedes prezinta noul SLK200 Radar Safety
  • Modelul va fi comercializat exclusiv in Japonia
  • Editia este limitata la numai 100 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Mercedes continua seria lansarilor speciale pentru piata auto din Japonia si dezvaluie astazi noul SLK200 Radar Safety.

Dupa lansarea din primavara a modelului Mercedes G550 Night Edition, compania germana de automobile revine pe piata din Japonia cu o noua editie speciala. O editie speciala pe nume Radar Safety, care are la baza ultima generatie a roadster-ului Mercedes SLK si care va fi disponibila la vanzare in nu mai mult de 100 de exemplare.

Mercedes SLK200 Radar Safety Edition

Pe langa aspectul sau exclusivist garantat de numarul redus de exemplare ce va fi fabricat, noul Mercedes SLK200 Radar Safety Edition mai impresioneaza si prin contrastul rezultat in urma finisarii caroseriei in nuanta Polar White, respectiv accesorizarii interiorului cu insertii de piele Nappa, de culoare Bengal Red. Dar vestile bune nu se opresc aici.

In afara stilului si exclusivitatii de care da dovada, roadster-ul ce urmeaza a se vinde exclusiv pe piata auto din Japonia se mai poate lauda si cu o lunga lista cu echipamente, sistemele de siguranta Distronic Plus, Brake Assist Plus, Blind Spot Assist si Lane Keeping Assist facand parte din echiparea standard a automobilului german.

Mercedes SLK200 Radar Safety Edition

De asemenea, dupa cum se poate observa si in fotografiile oficiale, viitorii cumparatori se vor bucura si de prezenta plafonului panoramic Magic Sky Control, dar si de aparitia pachetului estetic AMG, ce combina spoilerele fata si spate agresiv-stilizate cu jantele de dimensiuni generoase, ce ascund acum etriere branduite cu logo-ul diviziei de inalta performanta din Affalterbach.

In ceea ce priveste motorizarea, noul Mercedes SLK200 Radar Safety Edition gazduieste in compartimentul sau motor un propulsor supraalimentat de 1.8 litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 184 cai putere si 270 Newton-Metri. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 7.3 secunde, in timp ce viteza maxima este de 240 kilometri pe ora.

Mercedes SLK200 Radar Safety Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe