Mercedes ne ademeneste cu o noua fotografie a S-Class-ului Cabriolet

Mercedes ne ademeneste cu o noua fotografie a S-Class-ului Cabriolet
  • Mercedes publica o noua fotografie oficiala a viitorului S-Class Cabriolet
  • Decapotabila germana va debuta oficial in septembrie, la Frankfurt
  • Printre tehnologii prezenta la bord se numara si AIRCAP sau AIRSCARF
Distribuie pe Facebook

Versiunea decapotabila a modelului S-Class nu va debuta oficial mai devreme de toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile, astfel ca germanii de la Mercedes au fost nevoiti sa gaseasca diferite tertipuri pentru a ne mentine interesul ridicat.

Asa se face ca astazi avem parte de o noua fotografie teaser a viitorului Mercedes S-Class Cabriolet, mult anticipata decapotabila germana de lux dezvaluindu-ne o buna parte din liniile si formele ce vor compune partea frontala, respectiv cea laterala a caroseriei.

Tot cu aceasta ocazie putem arunca inca o privire asupra departamentului interior, care ofera - pe langa cele patru scaune individuale, insertii de piele, ornamente din lemn si accente metalice din belsug.

Iar surprizele nu se opresc aici, oficialii Mercedes anuntand ca noul S-Class Cabriolet va pune la dispozitia viitoriilor sai inclusiv o versiune imbunatatita a sistemelor AIRCAP sau AIRSCARF. Plus cotierele incalzite pe care le intalnim si la versiunea in patru usi.

Detaliile referitoare la gama de motorizari lipsesc si la acest moment, insa nu trebuie neaparat sa fii un geniu pentru a realiza ca mult anticipata decapotabila germana de lux va imprumuta unitatile modelului Coupe.

Asta inseamna, in libera traducere, ca lista cu optiuni porneste de la un V8 bi-turbo de 4.663 centimetri cubi si 455 cai putere (S500), urmata apoi tot de un V8 supraalimentat cu doua turbine, dar de 5.5 litri si 585 CP (S63 AMG).

Ulterior, meniul va fi completat de un propulsor bi-turbo cu 12 cilindri in V si capacitate de sase litri, ce urmeaza sa puna la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 630 de cai putere.

In functie de alegerea finala, livrarea valorilor maxime se va face fie exculsiv catre rotile spate, fie direct catre ambele putin, prin intermediul fie al unei transmisii automate cu sapte rapoarte, fie al unei cutii de viteze cu noua trepte.

Mercedes S-Class Cabriolet - Teaserul 2

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 August 2015