Mercedes pregateste urmatoarea generatie a G-Class-ului. Ati ghicit, arata exact ca si actuala

Mercedes pregateste urmatoarea generatie a G-Class-ului. Ati ghicit, arata exact ca si actuala
  • Urmatoarea generatie a Mercedes-ului G-Class a fost zarita purtand camuflaj
  • Desi caroseria are aceeasi forma, isi vor face aparitia o directie electro-mecanica si mai multe elemente aerodinamice
  • SUV-ul german va fi cu 10 centimetri mai lat si cu 200 de kilograme mai usor decat actuala generatie
Distribuie pe Facebook

Viitoarea generatie a Mercedes-ului G-Class a fost vazuta pentru prima data purtand camuflaj din cap pana in picioare.

Probabil unul dintre cele mai usor de recunoscut modele ale constructorului german de automobile, Mercedes, G-Class-ul isi incanta fanii de nu mai putin de 38 de ani. In tot acest timp, singurele lucruri care s-au schimbat sunt cateva detalii minore ale exteriorului, si interiorul. In rest, forma caroseriei a ramas la fel de patratoasa.

Urmatoarea generatie a Mercedes-ului G-Class

Acum, nemtii au scos la plimbare viitoarea generatie a G-ului. Desi imbracat in camuflaj, se poate totusi observa ca masina va fi mai lata decat actuala versiune, conform zvonurilor, cu 10 centimetri mai exact.

Printre imbunatarile propuse de producatorul din Stuttgart se regasesc o directie electro-mecanica si suspensie fata multi-link, pentru a le permite inginerilor sa instaleze sisteme de asistenta de ultima generatie.

Urmatoarea generatie a Mercedes-ului G-ClassUrmatoarea generatie a Mercedes-ului G-Class

Cat despre exterior, caroseria pastreaza aceeasi forma cu care ne-am obisnuit, doar ca si-au facut aparitia mai multe elemente aerodinamice care au rolul de a reduce rezistenta la inaintare. Deasemenea, prin folosirea de materiale usoare, SUV-ul german ar trebui sa fie mai usor cu pana la 200 de kilograme.

Pentru inceput, clientii vor avea la dispozitie doar optiuni de motoare cu puteri cuprinse intre 300 si 360 de cai putere. Ca si transmisie, Mercedes Benz propune cutia automata cu 9 rapoarte.

Urmatoarea generatie a Mercedes-ului G-Class

Dupa ce viitoarea generatie a G-Class-ului va fi lansata la finalul lui 2017, in anii ce vor urma sunt asteptate si variante de inalta performanta cu motoare mult mai potente sub capota, spre exemplu o versiune imbunatatita a V8-ului de 4.0 litri de pe actualul G500.

Sursa foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2016