MINI anunta lansarea unui Clubman cu tractiune integrala

MINI anunta lansarea unui Clubman cu tractiune integrala
  • MINI publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului Clubman All4
  • Automobilul britanic ofera un sistem de tractiune integrala cu reglare electrohidraulica
  • Lista cu motorizari include doua optiuni turbo in patru cilindri si de doi litri
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru fanii noului MINI Clubman: marca britanica anunta lansarea unei versiuni cu tractiune integrala a simpaticului sau model in sase portiere.

Primul non-SUV din gama MINI oferit alaturi de tehnologia AWD, noul Clubman All4 va debuta in mod public la sfarsitul lunii martie, atunci cand Salonul Auto International de la New York isi va deschide larg portile.

Chiar si asa, marca britanica ne anunta inca de pe acum ca viitorul sau model va dispune de un sistem cu reglare electrohidraulica si Dynamic Stability Control pentru distributia cuplului intre rotile fata si cele spate.

MINI Clubman ALL4MINI Clubman ALL4

Tot in acest moment aflam, de asemenea, si motorizarile care vor insoti noul MINI Clubman All4, batalia pe clienti urmand a se da intre doua unitati mari si late - ambele turbo, in patru cilindri si de doi litri.

Altfel spus, cei care prefera propulsoarele pe benzina vor avea la dispozitie o versiune S de 192 CP si 280 Nm, capabila sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 6.9 secunde atunci cand este servita in compania cutiei Steptronic.

In schimb, fanii motoarelor turbodiesel vor putea opta pentru o varianta SD de 190 CP si 400 Nm, a carei atractie principala o reprezinta de departe consumul mediu de carburant mai mic de cinci litri la 100 de kilometri.

Din punct de vedere estetic, noul MINI Clubman All4 ne intampina alaturi de o silueta clasica, de tip shooting brake, formele puternice ale caroseriei fiind puse in valoare de jantele din aliaj cu dimensiuni de pana la 19 inch.

MINI Clubman ALL4

Odata ajunsi la interior, pasagerii automobilului britanic se vor bucura de tot confortul din lume, ampatamentul de 2.670 milimetri asigurand spatiul necesar pentru cinci pasageri si bagajul lor de 360 de litri.

Printre dotarile ce transforma noul MINI Clubman All4 intr-o optiune demna de luat in seama se numara si urmatoarele: faruri si proiectoare dotate cu tehnologia LED, sistemele Head-Up Display, Parking, respectiv Driving Assistant, dar si camera pentru marsarier, luminile ambientale sau acoperisul panoramic din sticla.

MINI Clubman ALL4MINI Clubman ALL4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze MINI Clubman ALL4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2016