Misterul a fost deslusit: Uite cum arata din spate noua Toyota Supra!

Misterul a fost deslusit: Uite cum arata din spate noua Toyota Supra!
  • O noua imagine a viitoarei Toyota Supra a ajuns pe internet
  • Fotografia in cauza surprinde aspectul partii posterioare
  • Sportiva japoneza va debuta oficial chiar saptamana viitoare
Distribuie pe Facebook

O noua fotografie reala a viitoarei sportive japoneze a ajuns zilele acestea pe internet, scotand pentru prima oara la iveala aspectul partii din spate a caroseriei.

O singura saptamana. Doar atat ne mai desparte de startul editiei din acest an a Salonului Auto International Nord-American de la Detroit si, in consecinta, prima aparitie in fata publicului larg a mult anticipatei Toyota Supra.

Cei mai nerabdatori din fire au insa astazi un nou motiv de bucurie, maretul internet scotand la lumina o a doua fotografie a sportivei japoneze - care preia de la ultima generatie a modelului BMW Z4 atat platforma, cat si motorul.

De aceasta data, imaginea respectiva surprinde aspectul partii din spate a caroseriei, care abunda in elemente agresiv stilizate. Vorbim, printre altele, despre un difuzor de aer proeminent, plus o evacuare cu doua tips-uri cromate.

Toyota Supra - Poza cu spatele

Anterior, noua Toyota Supra a fost fotografiata cu partea frontala la vedere, scotand la iveala anumite detalii vizuale specifice conceptului FT-1, inclusiv "nasul" care ne aduce aminte de celebrele monoposturi din Formula 1.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, reamintim ca urmatoarea generatie a sportivei japoneze va fi construita pe aceeasi platforma cu tractiune spate precum recent lansatul BMW Z4. Asemanarile vor continua la nivel de motor.

Mai precis, propulsia va fi asigurata si in cazul de fata de catre o motorizare supraalimentata cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, a carei putere maxima va depasi 300 CP, potrivit ultimelor informatii neoficiale.

La final, reamintim de data la care noua Toyota Supra va putea fi admirata pentru prima oara pe viu, fara niciun fel de camuflaj. 14 ianuarie, atunci cand Salonul Auto International Nord-American de la Detroit isi va deschide larg portile.

Toyota Supra - Poza cu fata

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Ianuarie 2019