Gata cu asteptarea: ACEASTA este noua Toyota Supra!

Gata cu asteptarea: ACEASTA este noua Toyota Supra!
  • Prima fotografie reala a noii Toyota Supra a ajuns pe internet
  • Imaginea in cauza surprinde partea frontala a sportivei japoneze
  • Premiera oficiala va avea loc abia la inceputul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Prima fotografie reala a viitoarei sportive japoneze a ajuns zilele acestea pe internet, cu mai bine de o luna inaintea premierei mondiale din cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Doar patru saptamani ne mai despart de urmatoarea editie a Salonului Auto International Nord-American de la Detroit si, totodata, prima aparitie in public a mult anticipatei Toyota Supra MKV.

In ceea ce priveste insa viitoarea sportiva a japonezilor, care va fi construita pe aceeasi platforma cu tractiune spate precum noul BMW Z4, asteptarea ia sfarsit chiar astazi, 12 decembrie 2018.

Numai partial, ce este drept, prima fotografie reala a mult anticipatei Toyota Supra MKV surprinzand doar partea frontala a modelului despre care se spune ca va oferi un benzinar turbo in sase cilindri.

Preluata la randul ei de la ultima generatie a modelului BMW Z4, unitatea cu capacitatea de trei litri ii va permite viitoarei sportive a japonezilor sa dezlantuie 340 CP la apasarea acceleratiei.

Revenind la imaginea din acest material, se pare ca noua Toyota Supra MKV va pastra o mare parte dintre elementele specifice conceptului FT-1, dezvelit oficial in urma cu aproximativ jumatate de decada.

Cel mai interesant detaliu intalnit la nivelul partii frontale il reprezinta "nasul" viitoarei sportive japoneze, care ne aduce intr-o oarecare masura aminte de celebrele monoposturi din Formula 1.

Asa cum precizam inclusiv la inceputul acestui material, noua Toyota Supra MKV va debuta in premiera mondiala la inceputul anului viitor, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American de la Detroit.

Mai multe fotografii, dar si informatii pe surse cu privire la viitoarea sportiva japoneza ar putea ajunge insa pe internet inaintea primei aparitii in public a modelului construit pe platforma lui BMW Z4.

Toyota Supra - Poza cu fata

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2018