Mitsubishi a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor e doar un Renault Clio rebranduit. Cum arata in realitate

Mitsubishi a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor e doar un Renault Clio rebranduit. Cum arata in realitate
  • Mitsubishi a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a japonezilor e doar un Renault Clio rebranduit
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii respectivului automobil de dimensiuni subcompacte vor avea la dispozitie o gama extrem de variata si - totodata, familiara de motorizari, Unele pe benzina, altele electrificate. Dupa cum mentionam - de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Anuntat cu mare fast si tam-tam chiar la sfarsitul lunii trecute, cu numai doua saptamani in urma, cel mai recent Mitsubishi Colt din istorie nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Explicatia? Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, din toamna, incepand cu octombrie 2023, noul vehicul de segment B al japonezilor se remarca numaidecat prin design-ul binecunoscut de la nivelul caroseriei, care imprumuta nenumarate elemente stilistice de la proaspat relansatul Renault Clio V, reteta aflata, mai mult ori mai putin surprinzator, la baza.

Lista asemanatorilor continua - asa cum precizam si acum doar 14 zile, cu multiple detalii de la interior, acolo unde ambele autoturisme se bucura, fie in standard, fie in mod optional, de instrumente de bord digitale, un display central cu o diagonala de pana la 9.3 inch, difuzoare semnate de specialistii de la Bose, volan cu trei spite etc. Modelele in cauza isi impart - pentru ca meniul sa fie complet, si propulsoarele instalate sub capota, in compartimentul motor, un argument concret in acest sens reprezentandu-l revolutionarul sistem E-Tech compus dintr-un agregat aspirat cu o capacitate cilindrica de 1.6 litri, pe benzina, plus doua unitati electrice, pentru 143 sau 145 de cai, putere livrata rotilor printr-o cutie multimodala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2023