Mitsubishi Eclipse revine in Europa...sub forma unui crossover. Ce motorizari propune el

Mitsubishi Eclipse revine in Europa...sub forma unui crossover. Ce motorizari propune el
  • Productia noului Eclipse Cross a demarat la uzina din Japonia
  • Primele exemplare au pornire spre showroom-urile din Europa
  • Acestea vor putea fi achizitionate incepand cu aceasta iarna
Distribuie pe Facebook

Productia noului Mitsubishi Eclipse Cross a inceput la uzina din Japonia, astfel ca versiunile europene cu volan pe stanga au inceput sa porneasca spre showroom-urile de pe Batranul Continent.

Fanii brand-ului asiatic au avut un fel de deja-vu atunci cand au auzit ca Mitsubishi reinvie denumirea "Eclipse". Desigur, toti se gandeau la un succesor pentru celebra sportiva cu acelasi nume, pe care asiaticii au produs-o intre anii 1990 si 2012.

Mitsubishi Eclipse Cross

Intr-un final acestia au fost dezamagiti, deoarece noul model s-a dovedit a fi de fapt un crossover, pe care japonezii l-au prezentat oficial in martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Productia a inceput la uzina din Okazaki, Japonia, iar primele exemplare au fost imbarcate deja spre showroom-urile din Europa.

Mitsubishi Eclipse Cross

Oficialii constructorului asiatic isi pun mari sperante in acest nou Eclipse Cross, care spera sa ei sa se vanda in circa 50.000 de exemplare, numai in Europa, pana in Martie 2018. In total, acest model va ajunge in peste 80 de piete, inclusiv America de Nord, Australia si desigur Japonia.

Mitsubishi Eclipse Cross

In ceea ce priveste departamentul tehnic, in special gama de motorizari, noul model al asiaticilor va debuta atat cu tractiune pe putea fata cat si cu una integrala. Intrarea in gama se face cu o unitate pe benzina de 1.5 litri, turbo, capabila de 163 de cai putere si 250 Nm cuplu. Aceasta poate veni in compania unei transmisii manuale cu sase trepte, sau a uneia automate CVT cu functie Sport.

Mitsubishi Eclipse Cross

Clientii care vor alege aceasta motorizare si tractiunea integrala, vor beneficia deasemenea de cele trei moduri de condus (Auto, Snow si Gravel) pentru a putea face fata oricarei situatii.

Mitsubishi Eclipse Cross

Fanii agregatelor diesel vor avea o singura optiune, si anume propulsorul de 2.2 litri turbo. Insa acesta va fi oferit numai in anumite piete si va veni exclusiv alaturi de o transmisie automata cu opt trepte.

Mitsubishi Eclipse Cross

Avem vesti bune si pentru cei care prefera o masina mai prietenoasa cu mediul, deoarece noul Mitsubishi Eclipse Cross va fi disponibil si intr-o varianta hibrid.

Mitsubishi Eclipse Cross

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, crossover-ul japonezilor a pornit deja spre showroom-urile din Europa, iar clientii il vor putea achiziona din iarna.

Mitsubishi Eclipse Cross

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mitsubishi Eclipse Cross
mai multe