Momentul Adevarului: Cum arata in realitate noul Mercedes GLE Coupe

Momentul Adevarului: Cum arata in realitate noul Mercedes GLE Coupe
  • Noul Mercedes GLE Coupe a fost surprins complet necamuflat
  • Automobilul german va debuta public luna viitoare, la Detroit
  • Vanzarile vor demara, cel mai probabil, la scurt timp dupa
Distribuie pe Facebook

Agresiv, impunator, dar extrem de prost proportionat. Asa vedem noi Mercedes-ul GLE Coupe, adversarul direct al bavarezului BMW X6. E posibil sa ne inselam, asa ca asteptam cu nerabdare si opinia ta.

Inainte de toate insa, tinem sa reamintim ca noul Mercedes GLE Coupe va debuta in mod public la mijlocul lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto International Nord-American de la Detroit isi va deschide larg portile.

Vanzarile vor demara la scurt timp dupa, clientii urmand a avea la dispozitie o gama de motorizari formata din trei propulsoare supraalimentate cu sase cilindri in V - dintre care doua pe benzina si una pe motorina.

Din punctul de vedere al numarului cailor putere prezenti la datorie, versiunea de baza este reprezentata de modelul GLE 350 d 4MATIC, care vine la pachet alaturi de un total de 258 CP si 620 Nm (de la 1.600 rpm).

Urmatorul pe lista, Mercedes-ul GLE 400 4MATIC promite un V6 biturbo sinonim cu 333 CP si 480 Nm, aceeasi unitate de trei litri gasindu-si loc si sub capota variantei GLE 450 AMG - acolo unde ofera 367 CP si 520 Nm, ce-i drept.

In plus, chiar daca nu este nimic oficial la acest moment, nu ar fi de mirare ca adversarul direct al bavarezului BMW X6 sa fie disponibil la vanzare, ulterior, si intr-o savoare 63 AMG, cu motor V8 bi-turbo de 5.5 litri si 500+ CP.

Daca vine vorba despre aspectul vizual, parerile sunt impartite. Interiorul reprezinta cel mai probabil punctul forte al noului Mercedes GLE Coupe, pe cand exteriorul... ei bine, exteriorul va starni extrem de numeroase controverse.

Iar motivele sunt lesne de inteles.

Mercedes GLE Coupe - Poze Reale

Mercedes GLE Coupe - Poze Reale

Mercedes GLE Coupe - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Decembrie 2014