Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul Renault Talisman

Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul Renault Talisman
  • Noul Renault Talisman a fost prezentat oficial la inceputul lunii trecute
  • Modelul francez se lauda cu un design exterior impunator si spatiu interior din belsug
  • Gama de motorizari include trei optiuni turbo diesel si doua pe benzina
Distribuie pe Facebook

Internetul ne aduce astazi nu mai putin de patru materiale video in care putem admira, atat in detaliu, cat si in ansamblu, modelul cu care francezii vor sa concureze Volkswagen-ul Passat.

Proaspat dezvaluit la inceputul lunii iulie, noul Renault Talisman se remarca printr-un aspect impunator, ce aduce in prim plan o grila frontala supradimensionata, dar si un set de blocuri optice alungite.

Spoilerele agresiv stilizate, aripile laterale bombate si eleronul integrat la nivelul portbagajului completeaza meniul exterior, pe cand ecranul tactil de 8.4 inch reprezinta principala atractie a departamentului interior.

Acum, in ceea ce priveste practicabilitatea, urmasul modelelor Laguna si Latitude se poate lauda atat cu un ampatament de 2.81 metri, cat si cu o capacitate de incarcare a portbagajului de 608 litri.

Cat despre gama de motorizari, viitorii clienti vor avea la dispozitie doua unitati supraalimentate pe benzina - TCe 150 si TCe 200, ambele cuplate exclusiv la o transmisie cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Oferta este ceva mai bogata atunci cand vine vorba despre lista cu optiuni turbodiesel, in acest caz batalia dandu-se intre un dCi 110, un dCi 130 si, nu in ultimul rand, un dCi 160.

Informatiile oficiale referitoare la noul Renault Talisman se opresc pentru moment aici, insa speram ca Salonul Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie sa ne aduca si alte detalii cu privire la urmasul modelelor Laguna si Latitude.

Nu de alta, dar suntem extrem de nerabdatori sa aflam cum se descurca - cel putin pe hartie - modelul francez impotriva concurentei directe, formata din nume cu greutate precum Ford Mondeo, Opel Insignia sau Volkswagen Passat.

Distribuie pe Facebook
mai multe