Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume. Cum arata in realitate

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume. Cum arata in realitate
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un sistem de propulsie suta la suta electric. Cu pana la 218 CP sub capota.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 18 saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui ianuarie, noul Hyundai Kona nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor zile, inainte de sfarsitul anului 2023, mult anticipatul produs al companiei sud-coreene se remarca numaidecat prin design-ul SF al partii frontale, cu precizarea ca nici aripile laterale sculptate atent ori blocurile optice instalate in partea din spate a caroseriei, cu o configuratie similara farurilor, nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

La interior, de partea cealalta a portierelor, lista atractiilor principale culmineaza cu cele doua display-uri color de dimensiuni generoase, de 12.3 inch fiecare, incadrate intr-o rama curbata, viitorii cumparatori bucurandu-se, fie in standard, fie optional, contra cost, si de scaune multifunctionale, de afisaj pe parbriz, lumini ambientale, statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile. Sub capota, marea batalie se va intre un benzinar aspirat de 2.0 litri, proiectat special pentru a livra persoanei de la volan 149 CP, o unitate 1.6 T-GDi sinonima cu 198 CP, un sistem de propulsie hybrid de 141 CP si doua versiuni complet electrice, una de 156, alta cu 218 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2023