Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume. Galerie foto completa

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume. Galerie foto completa
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente care dau savoare impresionantului model de origine asiatica se numara si o versiune cu 201 CP sub capota.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de zece saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui ianuarie, cea mai recenta generatie a celebrei masini disponibile sub denumirea de Kona a revenit de curand, chiar pe parcursul acestor zile, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea companiei Hyundai a publicat, cu ocazia lansarii de pe continentul nord-american, peste 100 de fotografii si imagini proaspete, unele de la nivelul departamentului exterior, altele din cabina, ale produsului conceput special pentru a concura impotriva unor nume precum T-Roc - daca mai era necesara o astfel de precizare. Pretul de vanzare al modelului in cauza nu reprezinta, la momentul actual, decat un mare mister, singura cunoscuta constand in faptul ca viitorii cumparatori vor avea la dispozitie si doua variante pe benzina - cu mentiunea ca varful gamei ICE se va bucura de serviciile unui motor cu o capacitate cilindrica de 1.6 litri, turbo, plus 190 de cai putere.

Lista cu optiuni se va incheia - mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem de propulsie complet electric, care ofera doar 133 ori 201 CP, in functie de bateria din dotare: de numai 48.6, respectiv 64.8 kWh. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri in urmatoarea perioada de timp, pana la finalul anului 2023, noul SUV de 4.351 - 4.384 de milimetri lungime, in functie de nivelul de echipare ales, se va remarca numaidecat prin design-ul extrem de spectaculos al caroseriei cu cinci portiere, in timp ce meniul de la interior promite sa impresioneze prin tehnologiile pregatite, precum display-ul curbat, impartit in doua zone diferite de lucru, fiecare cu o diagonala de 12.3 inch - specific panoului de bord, scaunele multifunctionale, caracterizate de actionare electrica, incalzire, ventilatie, climatizarea automata, cu reglare pe doua zone a temperaturii, ceasurile de bord digitale, sistemul audio HiFi, semnat de specialistii de la Bose, luminile ambientale in doua culori etc.

Hyundai Kona - Versiunea americana

Hyundai Kona - Versiunea americana

Hyundai Kona - Versiunea americana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (112) Poze Hyundai Kona - Versiunea americana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2023