Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Renault prezinta oficial noul Clio Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume. Cum arata in realitate

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Renault prezinta oficial noul Clio Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume. Cum arata in realitate
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Renault prezinta oficial noul Clio Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara, mai mult ori mai putin surprinzator, si o instalatie audio de inalta fidelitate. Ce poarta semnatura specialistilor legendarei companii americane Bose.

Dezvelita publicului larg cu numai doua saptamani si jumatate in urma - chiar in ultima parte a lunii aprilie, mult anticipata versiune imbunatatita a celebrului Clio V stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pana la sfarsitul anului curent, cea mai recenta iteratie a popularului produs francez de segment B se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin noul design - mai impresionant ca oricand, al partii frontale, cu mentiunea ca nici blocurile optice posterioare redesenate nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic.

Seria vestilor bune continua la interior - de partea cealalta a portierelor, acolo unde viitorii cumparatori vor descoperi si un display central cu diagonala de 9.3 inch, cu precizarea ca din meniu nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale, climatizarea cu reglare automata a temperaturii, scaunele incalzite, sistemul audio cu difuzoare de inalta fidelitate de la Bose. Sub capota, propulsia este asigurata - dupa cum au dezvaluit oficialii Renault, de o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, variantelor SCe 65, TCe 90, Blue dCi 100 alaturandu-li-se atat o savoare TCe 100 LPG, cat si o aroma E-Tech full hybrid 145.

Distribuie pe Facebook
mai multe