Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Renault prezinta oficial noul Clio Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume. Cum arata in realitate

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Renault prezinta oficial noul Clio Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume. Cum arata in realitate
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Renault prezinta oficial noul Clio Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un display central cu diagonala de pana la 9.3 inch. Plus o instalatie audio de inalta fidelitate, ce poarta semnatura specialistilor Bose.

Anuntata in urma cu mai bine de trei saptamani, inca de la sfarsitul lunii aprilie, cea mai recenta iteratie a celebrului Clio stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in perioada urmatoare de timp, pana la finalul anului 2023, noua versiune a popularului model de dimensiuni mici de la Renault, ce concureaza impotriva unor rivali precum Polo, se remarca in special prin design-ul complet restilizat, mai impresionant ca oricand, al partii frontale, cu mentiunea ca nici jantele redesenate, cu diametrul de pana la 17 inch, ori blocurile optice posterioare modificate nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic.

De cealalta parte a portierelor, la interior, lista atractiilor principale debuteaza cu o instalatie audio de inalta fidelitate - ce poarta semnatura specialistilor marcii Bose, si un display central cu diagonala de 9.3 inch, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv un volan sport, cu design in trei spite, instrumente de bord digitale, scaune cu functie de incalzire. Sub capota, viitorii cumparatori vor fi intampinati de o gama variata de motorizari pe benzina, motorina si gaz - variantelor SCe 65, TCe 90, Blue dCi 100, TCe 100 LPG alaturandu-li-se o savoare E-Tech full hybrid 145.

Distribuie pe Facebook
mai multe