Nemtii pregatesc un nou SUV de lux sub sigla Mercedes-Maybach

Nemtii pregatesc un nou SUV de lux sub sigla Mercedes-Maybach
  • Mercedes pregateste un nou SUV de lux sub sigla Mercedes-Maybach
  • Acesta va fi bazat cel mai probabil pe actualul GLS
  • Locul si momentul lansarii nu au fost deocamdata confirmate
Distribuie pe Facebook

CEO-ul Daimler a confirmat cu ocazia Salonului Auto de la Detroit o viitoare lansare a unui SUV de lux, sub sigla Mercedes-Maybach. Acesta va fi bazat cel mai probabil pe actualul GLS si va oferi un "lux modern."

Asa cum bine-stim, marca de sine statatoare Maybach a incetat sa mai existe de mult timp, insa aceasta denumire este inca folosita de nemtii de la Mercedes-Benz pentru versiunile lor de lux suprem.

Mercedes GLS500 4Matic

Deocamdata, gama de modele a constructorului din Stuttgart include doar o versiune care poarta denumirea prestigioasa Mercedes-Maybach, si este bazata pe actuala generatie a Clasei S. Insa, acest lucru se va schimba in viitorul nu foarte indepartat.

Dieter Zetsche, CEO-ul gigantului german Daimler, a confirmat cu ocazia Salonului Auto de la Detroit lansarea unui nou SUV de lux sub sigla Mercedes-Maybach. Acesta ar urma sa rivalizeze direct cu Bentley-ul Bentayga, cu viitorul Lamborghini Urus, sau cu noul SUV pregatit de Grupul BMW in gama Rolls-Royce care a fost surprins acum ceva vreme in teste.

Mercedes GLS500 4Matic

Cel mai probabil, si logic pe deasupra, noul model va fi reprezentat de o versiune de lux a actualului Mercedes-Benz GLS, si isi va impresiona viitorii clienti cu un nivel de confort superior, cu materiale de cea mai buna calitate, si cu o ambianta si tehnologie net-superioara rivalilor din segment.

Constructorul german de automobile nu a confirmat locul si momentul lansarii, insa designerul-sef al nemtilor a dezvaluit recent intr-un interviu o parte din filosofia pe care se va baza viitorul SUV.

Mercedes GLS500 4Matic

Gorden Wagoner declara ca in timp ce alti constructori de automobile de lux se concentreaza pe lansarea unor modele care ofera "lux traditional", Mercedes-Maybach se bazeaza pe un "lux modern". "Diferenta dintre cele doua este ca luxul moder are ceva mai mult gust," a tinut acesta sa precizeze.

Distribuie pe Facebook
mai multe