Nerabdator sa experimenteze jungla bucuresteana. Uite cat costa in Romania noul Opel Mokka X

Nerabdator sa experimenteze jungla bucuresteana. Uite cat costa in Romania noul Opel Mokka X
  • Noul Opel Mokka X porneste in Romania de la de la 15.730 de euro
  • Versiunea de baza ofera o motorizare de 1.6 litri si 115 CP
  • Cea mai scumpa varianta are un pret de 23.650 de euro
Distribuie pe Facebook

15.730 de euro. In cazul in care te intrebai ce si cum, ei bine... aceasta este suma minima de platit in Romania pentru a te bucura de serviciile noului Opel Mokka X.

A fost prezentat in fata publicului larg acum mai bine de jumatate de an, cu Salonului Auto desfasurat la Geneva in primavara lui 2016, insa abia de curand si-a facut aparitia si in cadrul configuratorului Opel Romania.

Crossover-ul Mokka X, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, porneste la noi in tara de la 15.730 de euro, nota de plata caracteristica versiunii unei versiuni de motorizare de 1.6 litri si 115 cai putere, in cazul in care te intrebai.

Opel Mokka X

Opel Mokka X

De asemenea, aceeasi varianta entry-level a modelului german mai anunta si un sistem de tractiune fata, o cutie manuala in cinci trepte de viteza sau dotari precum aer conditionat, geamuri fata pentru ocupantii locurilor fata ori airbag-uri frontale, laterale si cortina.

Preferi tractiunea integrala? In acest caz, noul Opel Mokka X porneste de la 20.340 de euro, iar propulsia este asigurata de un motor turbo de 1.4 litri, care dezvolta aproximativ 140 de cai putere.

Mai mult de-atat, locul transmisiei manuale cu cinci trepte de viteza a fost luat de una in sase rapoarte, iar la capitolul echipamente disponibile in standard putem trece si proiectoare de ceata, jante din aliaj sau geamuri electrice spate.

Opel Mokka X

Interesat de versiunile diesel? Nicio problema. Cea mai ieftina varianta pe motorina costa 19.660 de euro cu tractiune fata si 22.500 de euro cu tractiune integrala. In ambele cazuri vorbim de o unitate de 1.6 litri, insa cu 110 CP pentru 4x2, respectiv 136 CP pentru 4x4.

Nota de plata a modelului de top? 23.650 de euro este minimul de la care pleaca noul Mokka X in echiparea Innovation - pana acum am vorbit despre nivelurile Selection si Enjoy.

Lista cu bunatati include de-aceasta data - pe langa motorizarea 1.6 DTH de 136 CP cuplata o manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala, si climatizare automata, pornire fara cheie, scaune cu incalzire sau tehnologia Opel OnStar.

Opel Mokka X

Opel Mokka X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Opel Mokka X
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2016