Nissan a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Z, sportiva cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala. Japonezii au publicat acum lista oficiala de preturi

Nissan a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Z, sportiva cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala. Japonezii au publicat acum lista oficiala de preturi
  • Nissan a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul Z, sportiva cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala
  • Japonezii au publicat acum lista oficiala de preturi
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum Toyota Supra ori Ford Mustang, respectivul automobil din gama niponilor beneficiaza, in standard, inclusiv de blocuri optice fata si spate cu LED. Plus ceasuri de bord digitale si configurabile.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din ultima parte a lui 2021, mult anticipatul urmas al celebrului Nissan 350Z are - incepand de astazi, si o nota de plata. 39.990 de dolari este - mai precis - suma minima pe care persoanele dornice sa experimenteze varianta de serie a conceptului cunoscut sub denumirea de Z Proto o vor avea de achitat. Cu mentiunea ca pretul versiunii de top urca pana la 52.990 de dolari - fara a lua insa in calcul si costul eventualelor optionale.

Nissan Z - Galerie foto

Nissan Z - Galerie foto

Conceput special pentru a concura impotriva unor nume precum Toyota Supra sau Ford Mustang, autoturismul producatorului din Tara Soarelui Rasare se bucura, asa cum precizam, de altfel, si anterior, de serviciile unei unitati in sase cilindri, cu doua turbine. Plus o capacitate de 2.997 de centimetri cubi.

Meniul specific noului Nissan Z continua - potrivit companiei asiatice, cu o putere maxima de circa 400 de cai, cu dotarea standard caracteristica vehiculului in cauza cuprinzand si o cutie manuala cu sase rapoarte. Din peisaj nu lipsesc - dimpotriva - nici blocurile optice fata si spate cu LED, evacuarea dubla, jantele cu diametrul de 18 inch, incaltate anvelope Yokohama ADVAN Sport in dimensiunea P245/45R18. O afirmatie valabila - de exemplu, si in cazul ceasurilor de bord digitale.

Acelasi coupe cu un pret care porneste, conform configuratorului destinat pietei de peste Ocean, din Statele Unite, de la mai putin de 40.000 de dolari, isi propune sa ofere, fara costuri suplimentare, si alte echipamente notabile. Precum o instalatie audio cu sase boxe, un display central de noua inch etc.

Nissan Z - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (113) Poze Nissan Z - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2022