Nissan ar putea renunta la modelul GT-R

Nissan ar putea renunta la modelul GT-R
Lansat in urma cu aproximativ cinci ani, modelul Nissan GT-R a devenit un adevarat fenomen datorita unor caracteristici rar intalnite, precum performante extreme, tehnologii de ultima ora si raport calitate / pret pur si simplu imbatabil. Mai mult de-atat, constructorul japonez a imbunatatit caracteristicile supercarului sau pe tot parcursul vietii sale. Lucrurile sunt insa pe cale sa se schimbe.
Distribuie pe Facebook

Conform unor surse apropiate celor de la Nissan, urmatoarea generatie a fantasticului supercar japonez este in mare pericol. Desi nu este nimic oficial la acest moment, publicatia americana Inside Line sustine ca a obtinut o serie de informatii care indica faptul ca modelul GT-R R36 ar putea fi scos din planurile de viitor ale companiei nipone.

Majoritatea detaliilor raman un mister la acest moment, insa una dintre posibilele cauze ar putea fi reprezentata de scaderea vanzarilor celebrului automobil. De asemenea, daca tinem cont si de alti factori, precum situatia economica actuala, lupta cu emisiile de dioxid de carbon sau de faptul ca parintele generatiei R35 Kazutoshi Mizuno s-a retras din activitate, este aproape imposibil sa nu cadem de aceeasi parere cu americanii de la Inside Line.

Totusi, doar timpul poate spune daca publicatia de peste Ocean a avut sau nu dreptate. Indiferent insa de deznodamant, fie ca vom primi un GT-R R36 sau nu, concluzia este aceeasi: actualul Nissan GT-R ramane in continuare unul dintre cele mai impresionante automobile ale deceniului, reusind sa ofere performante similare unor automobile care pot ajunge la o suma si de trei ori mai mare decat cea a modelului japonez.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2012