Noile BMW M3 Sedan si M4 Coupe 2014. POZE si DETALII TEHNICE

Noile BMW M3 Sedan si M4 Coupe 2014. POZE si DETALII TEHNICE
  • Primele fotografii oficiale ale noilor BMW M3 Sedan si M4 Coupe au scapat pe internet
  • Cele doua automobile de inalta performanta se bucura de un aspect exterior agresiv
  • Propulsia ar putea fi asigurata de o unitate twin-turbo de trei litri si 430+ cai putere
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii oficiale ale noilor BMW M3 Sedan si M4 Coupe au scapat pe internet in cursul acestei dimineti, cu doar o zi inaintea mult anticipatului debut al celor doua automobile de inalta performanta.

Asteptate sa debuteze in mod public la inceputul anului viitor, atunci cand Salonul Auto International Nord-American din Detroit isi va deschide larg portile, noile BMW M3 Sedan si M4 Coupe impresioneaza in special prin aspectul lor exterior extrem de agresiv, prizele uriase ale spoilerului fata, capota bombata a motorului si difuzorul posterior ce inglobeaza cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare reprezentand o prima dovada in acest sens.

BMW M3 Sedan si M4 CoupeBMW M3 Sedan si M4 Coupe

De asemenea, nu lipsesc din meniul vizual nici oglinzile laterale special proiectate, pragurile laterale redesenate, extensiile proeminente atasate aripilor sau eleronul integrag in linia portbagajului, lista cu bunatati exterioare incheindu-se in cele din urma cu jantele de dimensiuni generoase, cu design in cinci spite duble, si plafonul realizat din fibra de carbon.

BMW M3 Sedan si M4 CoupeBMW M3 Sedan si M4 Coupe

In ceea ce priveste interiorul, principalele atractii sunt reprezentate de volanul sport cu padele - disponibil atunci cand se opteaza pentru transmisia cu dublu ambreiaj, de scaunele fata cu suport lateral marit si logo-ul M si, nu in ultimul rand, de numeroasele insertii de piele, respectiv accente de fibra de carbon regasite atat la nivelul panoului de bord, cat si la nivelul fetelor usilor.

BMW M3 Sedan si M4 CoupeBMW M3 Sedan si M4 Coupe

Din pacate, informatiile cu privire la ceea ce se ascunde sub capota lipsesc cu desavarsire la acest moment, drept pentru care reamintim zvonurile care dau ca sigura prezenta la datorie a unui propulsor twin-turbo de trei litri si putin peste 430 cai putere, capabil sa propulseze cele doua automobile de inalta performanta de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4.5 secunde.

BMW M3 Sedan si M4 CoupeBMW M3 Sedan si M4 Coupe

UPDATE: Asa cum anticipam, propulsia noilor BMW M3 Sedan si M4 Coupe este asigurata de o unitate twin-turbo in sase cilindri si cu capacitate de trei litri, capabila sa produca undeva in jurul a 431 cai putere si 550 Newton-Metri. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 4.3 secunde in prezenta cutiei manuale cu sase rapoarte, respectiv coboara pana la pragul celor 4.1 secunde atunci cand lista cu specificatii tehnice include si transmisia cu sapte trepte si dublu ambreiaj.

Inutil de precizat, viteza maxima este limitata la 250 kilometri pe ora. Cei care viseaza insa la un plus de performanta vor putea opta pentru asa numitul M Driver’s Package, optiune care va muta limitarea de viteza la pragul celor 280 kilometri pe ora

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze BMW M3 Sedan si M4 Coupe
mai multe