Noile Dacia Logan si Sandero sunt doua masini de nerefuzat. Uite cat costa in ROMANIA

Noile Dacia Logan si Sandero sunt doua masini de nerefuzat. Uite cat costa in ROMANIA
  • Trei motorizari
  • Trei niveluri de echipare
  • Livrarile programate pentru luna decembrie
Distribuie pe Facebook

Constructorul de la Mioveni a publicat lista de preturi pentru noile modele intrate in gama: Logan si Sandero. Comenzile vor fi deschise in saptamanile urmatoare iar primele exemplare vor fi livrate in luna decembrie.

In ciuda perioadei grele pe care au traversat-o, din cauza noului coronavirus, producatorii de automobile au lansat, in mare parte online, mai multe modele in 2020.

Pentru romani, insa, cele mai importante sunt fara indoiala noutatile Dacia: noua generatie Logan si Sandero dar si noua Dacia Spring, prima electrica din portofoliul producatorului de la Mioveni.

Noile Logan si Sandero

Pana sa ajungem la Spring, hai sa discutam despre noile Logan si Sandero si despre faptul ca in sfarsit am aflat cat costa in Romania cele doua modele compacte. Comparativ cu generatia pe care o inlocuieste, vorbim despre o crestere de pret de circa 800 euro dar sa nu uitam ca vorbim de un design imbunatatit si de multe noutati tehnice.

Noile Logan si Sandero

Noile Logan si Sandero

La noi in tara, Dacia Logan si Sandero va fi disponibila cu trei motorizari: SCe 65- adica motor pe benzina de 1.0 litru, aspirat, trei cilindri, 65 CP si cutie manuala de viteze cu 5 trepte - TCe 90, un motor turbo de 1.0 litru, trei cilindri, 90 CP, cutie manuala cu 6 rapoarte sau automata CVT si un TCe 100 ECO-G.

Noile Logan si Sandero

Acest ultim propulsor are tot un litru, turbo, trei cilindri, 100 CP, cutie manuala cu sase trepte si poate fi alimentat si cu GPL. Rezervorul are 50 de litri si este monat in locul rotii de rezerva.

Clientii au la dispozitie trei niveluri de echipare: Acces, Essential si Comfort.

Noile Logan si Sandero

Cel mai accesibil Logan de ultima generatie pe care il poti cumpara este SCe 65 Acces care costa 8.400 de euro cu TVA inclus. Daca vrei un motor turbo pregateste-te sa scoti din buzunare cel putin 10.950 de euro si daca vrei sa-l alimentezi si cu GPL 11.250 de euro.

De cealalta parte, un Sandero SCe 65 Acces costa de la 8.600 de euro in sus, unul TCe Essential de la 10.750 de euro in sus iar pentru un Sandero TCe ECO-G Essential trebuie sa platesti cel putin 11.050 de euro.

Noile Logan si Sandero

Un Logan "full" porneste de la 12.150 de euro iar un Sandero cu de toate de la 13.250 de euro. Sper ca ai inteles ca aici ne-am referit la cel mai puternic motor in nivelul de echipare de top, adica TCe 100 ECO-G Comfort.

Cat despre Dacia Sandero Stepway, romanii pot alege unul dintre motoarele TCe de 90 CP si ECO-G de 100 CP in nivelurile de echipare Essential si Comfort.

Noile Logan si Sandero

Un Sandero TCe 90 cu cutie manuala trebuie sa pui jos 12.050 de euro iar pentru unul cu transmisie CVT 14.050 de euro. Daca optezi pentru motorul ECO-G pregateste-te cu cel putin 12.350 de euro.

Noile Logan si Sandero

Noile Logan si Sandero

Noile Logan si Sandero

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Noile Logan si Sandero
mai multe