Noile M3 si M4 au ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care sefii BMW le vor sterse de urgenta

Noile M3 si M4 au ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care sefii BMW le vor sterse de urgenta
  • Noile M3 si M4 au ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care sefii BMW le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a duoului format din M3 Sedan si M4 Coupe a dat buzna pe internet in cursul acestei dimineti, spre disperarea oficialilor companiei BMW - care au programat evenimentul de lansare a celor doua modele de performanta abia pentru data de maine, 23 septembrie.

La mai putin de o saptamana dupa ce sefii companiei BMW au dezvaluit ca urmatoarea generatie a duoului format din M3 Sedan si M4 Coupe va debuta in cursul zilei de 23 septembrie, cele doua modele de performanta ale celebrului producator cu sediul in Munchen au dat buzna pe internet. Complet necamuflate.

BMW M3 si M4 - Primele poze

Surprinse atat la interior, cat si la exterior de mai multe fotografii aparent oficiale, respectivele automobile vor cauza numeroase controverse din pricina modului in care designerii marcii au ales sa creioneze partea frontala - iar acum facem referire in special la "rinichii" specifici grilei radiatorului, inspirati de noua Serie 4 G22.

Exceptand detaliul pe care fanii companiei BMW sperau sa nu il vada niciodata pe urmatoarea generatie a duolului format din M3 Sedan si M4 Coupe, ei bine... cele doua modele de performanta ale celebrului producator cu sediul in Munchen se mai remarca si prin alte elemente sportive. Inclusiv o capota bombata a motorului.

Prizele supradimensionate de aer de la nivelul spoilerului fata, pragurile laterale proeminente, dar si spoilerul spate ce iese in evidenta atat prin difuzorul masiv de aer, cat si prin evacuarea cu patru tobe de esapament completeaza - alaturi de jantele cu design unic si eleronul subtil pentru portbagaj, reteta de la exterior.

BMW M3 si M4 - Primele poze

BMW M3 si M4 - Primele poze

In interior, departe de privirile curiosilor, urmatoarea generatie a duolului format din BMW M3 Sedan si M4 Coupe isi va intampina clientii alaturi de scaune fata cu suport lateral marit, plus volan cu trei spite. Singura astfel de fotografie cu cele doua modele de performanta ale celebrului producator cu sediul in Munchen...

... mai scoate la iveala si cateva ornamente realizate din fibra de carbon, padele pentru schimbarea treptelor de viteza, dar si o tapiterie din piele in trei culori diferite - cu nuantele principale de negru si albastru acompaniate de cateva insertii contrastante de galben, toate acestea cusute cu ata alba pentru mai mult contrast.

BMW M3 si M4 - Primele poze

BMW M3 si M4 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M3 si M4 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2020