Noua camioneta de la Ford e mai desteapta decat multe masini cu pretentii: are faruri Marix LED si camera de 360 de grade. Cum arata in realitate

Noua camioneta de la Ford e mai desteapta decat multe masini cu pretentii: are faruri Marix LED si camera de 360 de grade. Cum arata in realitate
  • Noua camioneta de la Ford e mai desteapta decat multe masini cu pretentii
  • Are faruri Marix LED si camera de 360 de grade
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre un benzinar turbo si nu mai putin de trei unitati diesel.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape jumatate de an, cea mai recenta generatie a camionetei oferite de Ford sub denumirea de Ranger stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Asteptata sa ajunga pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor zile, respectiva masina iese numaidecat in evidenta prin farurile sub forma literei C - disponibile inclusiv intr-o varianta Matrix LED.

Ford Ranger

Ford Ranger

Lista atractiilor exterioare continua - printre altele, cu o grila frontala de dimensiuni generoase, un set de aripi laterale proeminente si o pereche de stopuri verticale, in timp ce meniul interior cuprinde doua display-uri pentru afisarea tuturor detaliilor, plus incarcare wireless a telefonului mobil.

Cea mai recenta generatie a camionetei oferite de Ford sub denumirea de Ranger a mai pregatit si o gama de motorizari extrem de variata - viitorii cumparatorii avand la dispozitie nu mai putin de trei unitati diesel. Doua cu patru cilindri si o capacitate de doi litri, una cu o turbina, cealalta cu doua, si un V6 turbo de trei litri, respectiva masina propunand si un benzinar I4 de 2.3 litri, cu un singur turbo in dotare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Ford Ranger
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2022