Noua dubita de la Volkswagen e mai desteapta decat multe masini cu pretentii. Cat costa in Romania

Noua dubita de la Volkswagen e mai desteapta decat multe masini cu pretentii. Cat costa in Romania
  • Noua dubita de la Volkswagen e mai desteapta decat multe masini cu pretentii
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus display central cu diagonala de zece inch.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a verii anului curent, noua dubita de la Volkswagen are - incepand chiar de astazi, si un pret de vanzare. Intr-o alta ordine de idei, nota de plata porneste de la putin peste 41.440 de euro si urca pana la suma de 53.483 de euro - fara a pune insa la socoteala costul eventualelor echipamente optionale, daca mai era necesara cumva o asemenea precizare.

In configuratia de baza, reteta specifica proaspat lansatului Multivan debuteaza cu o motorizare turbo de 1.5 litri si 136 de cai, pe benzina. Cuplata la o cutie automata cu sapte rapoarte, plus dublu ambreiaj.

Volkswagen Multivan

Volkswagen Multivan

De cealalta parte, lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri si stopuri cu LED, jante pe 17 inch, aer conditionat cu reglare manuala. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, totodata, si display-ul central cu diagonala de zece inch, instrumentele de bord digitale, instalatia audio cu opt difuzoare pasive, sistemele de asistenta la mentinerea benzii de rulare si de recunoastere a indicatoarelor rutiere s.a.m.d.

Aceeasi noua dubita de la Volkswagen a mai pregatit si o unitate 2.0 TSI cu 204 cai sub capota. Asociata, la randul ei, unei transmisii DSG in sapte trepte de viteza, conform configuratorului oficial.

Reteta specifica proaspat lansatului Multivan continua cu o versiune plug-in hybrid - ce combina un motor electric si un propulsor turbo de 1.4 litri, pe benzina, pentru un total de 218 cai. In cazul de fata, livrarea valorilor maxime catre roti se face prin intermediul unei cutii automate cu sase rapoarte, plus dublu ambreiaj - dupa cum reiese si din informatiilor publicate pe site-ul importatorului local, bineinteles.

O motorizare 2.0 TDI va fi disponibila ulterior, la un pret momentan necunoscut. Lista cu optiuni pusa, in clipa de fata, la dispozitia cumparatorilor cuprinde inclusiv alte doua variante diferite de echipare.

Volkswagen Multivan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Volkswagen Multivan
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2021