Noua generatie arata ca un OZN. Cat costa in Romania

Noua generatie arata ca un OZN. Cat costa in Romania
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Bi-LED. Plus tapiterie din piele sintetica si scaune fata incalzite.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape jumatate de an, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii oferite de Lexus sub numele de NX a debutat de curand, zilele acestea, si pe piata din Romania. Nota de plata a gamei proiectate pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC porneste de la 52.245 de euro, insa poate ajunge pana la suma de 64.725 de euro, fara a pune la socoteala si costul eventualelor optionale.

Lexus NX - Galerie foto

Lexus NX - Galerie foto

Lexus NX - Galerie foto

Comercializata sub indicativul NX 350h FWD, versiunea de baza beneficiaza de un sistem de propulsie hibrid, compus dintr-o unitate aspirata de 2.5 litri, pe benzina, si un motor electric. Cu respectiva solutie traducandu-se printr-o putere totala de 244 de cai, livrata exclusiv rotilor de pe puntea fata.

Aceeasi varianta 350h a noului Lexus NX este disponibila la vanzare, pe piata din Romania, si intr-o configuratie cu tractiune integrala. Lista cu optiuni se incheie cu un NX 450h+ AWD, livrat la pachet alaturi de un sistem de propulsie plug-in hibrid, format dintr-o unitate aspirata de 2.5 litri, pe benzina, si doua motoare electrice, ce ii confera gamei proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC pana la 309 CP, aparent.

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarea standard, inclusiv reteta caracteristica versiunii de baza cuprinde faruri Bi-LED. Plus jante pe 18 inch si haion cu actionare electrica, climatizare automata, tapiterie din piele sintetica, scaune fata incalzite si instalatie audio cu zece difuzoare, printre altele.

Lexus NX - Galerie foto

Lexus NX - Galerie foto

Lexus NX - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (216) Poze Lexus NX - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2021