Noua generatie arata ca un OZN. Compania producatoare a publicat acum prima imagine oficiala

Noua generatie arata ca un OZN. Compania producatoare a publicat acum prima imagine oficiala
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Compania producatoare a publicat acum prima imagine oficiala
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata masina va debuta chiar la sfarsitul saptamanii viitoare - peste aproximativ sapte zile.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sapte ani, prima generatie a gamei comercializate de Lexus sub denumirea de NX este pe cale sa devina istorie. Dar compania din Tara Soarelui Rasare nu va ramane fara un rival pentru Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC in portofoliu; ba dimpotriva, am putea adauga.

O noua astfel de masina va debuta chiar in data de 11 a lunii curente, producatorul japonez publicand o prima imagine oficiala cu aceasta - de la nivelul partii din spate a caroseriei cu cinci portiere.

Lexus NX - Prima poza

Fotografie care nu surprinde, decat partial, luneta cu tenta fumurie si stopurile cu o banda iluminata de LED-uri, din nefericire. Partea pozitiva: urmatoarea generatie a gamei comercializate de Lexus sub denumirea de NX nu mai reprezinta de mult un mister pentru nimeni, multumita mai multor poze scapate pe internet.

Gama de motorizari a noii masini proiectate pentru a concura cu Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC, insa ultimele zvonuri vorbesc si despre un sistem de propulsie de tip plug-in hybrid, printre altele.

Cea de-a doua a generatie a gamei comercializate de Lexus sub denumirea de NX ar putea fi construita pe aceeasi platforma precum actuala Toyota RAV4, astfel ca va oferi un sistem de tractiune fata in configuratia de baza. Pretul de vanzare, dar si cand vor ajunge primele exemplare pe strazi intregesc seria necunoscutelor.

Lexus NX - Primele poze

Lexus NX - Primele poze

Lexus NX - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Iunie 2021