Noua generatie arata ca un OZN. Poze reale

Noua generatie arata ca un OZN. Poze reale
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum BMW X5 si Mercedes GLE, aceeasi masina japoneza se mai poate lauda - daca mai trebuia cumva precizat, si cu multiple echipamente de lux.

Anuntata in urma cu aproximativ doua saptamani, la inceputul lunii iunie, mult anticipata generatie cu numarul cinci a celebrei game cunoscute publicului larg sub numele de RX nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Privita de la exterior, aceasta se remarca in special prin grila supradimensionata a radiatorului - oarecum inutil de mentionat, tinand cont ca este vorba despre un Lexus, un numar urias de priviri urmand sa atraga insa si luminile de zi stilizate sub forma literei L, si aripile proeminente, acompaniate de jante de pana la 21 de inch.

Reteta specifica departamentului exterior continua, deloc surprinzator, cu stopurile unite cu o banda iluminata, pe cand meniul caracteristic cabine cuprinde - asa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale, inclusiv o tapiterie vegana, ceasuri de bord digitale, un display central cu diagonala de 14 inch, scaune ventilate, instalatie audio cu 21 de boxe de la Mark Levinson etc.

Construita pe platforma GA-K, mult anticipata generatie cu numarul cinci a celebrei masini comercializate de japonezii de la Lexus sub denumirea de RX dispune si de un ampatament mai mare cu circa 60 de milimetri, aceeasi gama proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum BMW X5 si Mercedes GLE promitand si un plus de rigiditate torsionala, un minus de pana la 90 de kilograme. Si - conform unui comunicat oficial de presa, un centru de greutate redus, datorita inaltimii mai mici cu undeva in jurul a zece milimetri, dupa cate se pare.

Sub capota, clientii europeni vor fi intampinati - in functie de piata de desfacere, de un benzinar turbo de 2.4 litri si undeva in jurul a 279 CP, de un sistem self-charging hybrid capabil sa livreze persoanei de la volan fie doar 245, fie 371 de cai putere, in functie de varianta aleasa, si, nu in ultimul rand, de un sistem de propulsie plug-in hybrid, sinonim cu 306 CP, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2022