Noua Honda Civic Hatchback a debutat oficial. Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai. Cat costa

Noua Honda Civic Hatchback a debutat oficial. Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai. Cat costa
  • Noua Honda Civic Hatchback a debutat oficial
  • Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus display central cu diagonala de sapte inch, instrumente de bord partial digitale si pornire de la buton.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a verii anului curent, mult anticipata generatie cu numarul 11 a legendarului Civic Hatchback are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. Peste Ocean, pe piata din SUA, nota de plata porneste de la suma de 22.900 de dolari, cu versiunea de baza gazduind in compartimentul motor un benzinar aspirat cu capacitatea cilindrica de doi litri si 158 de cai putere.

Honda Civic Hatchback - Versiunea americana

Honda Civic Hatchback - Versiunea americana

Aceeasi configuratie entry-level a respectivei masini se mai poate lauda, totodata, si cu o transmisie automata de tip CVT, lista cu dotari standard cuprinzand inclusiv faruri cu LED, pornire de la buton, instrumente de bord partial digitale, un sistem de infotianment cu display tactil de sapte inch si Apple CarPlay, plus Android Auto, Adaptive Cruise Control etc.

Exista si o a doua varianta de motorizare, oficialii Honda percepand un tarif minim de 26.600 de dolari pentru benzinarul turbo cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri si 180 de cai putere. Optiunea cu pricina se mai traduce insa si print-un plus de dotari standard, clientii urmand a se bucura chiar si de tapiterie din piele, de scaune fata incalzite, trapa electrica, climatizare cu reglare a temperaturii pe doua zone etc.

Mult anticipata generatie cu numarul 11 a legendarului Civic Hatchback isi va mai intampina viitorii cumparatori si intr-o configuratie 2.0L Sport, respectiv 1.5T Sport Touring, acestea fiind singurele disponibile la vanzare si alaturi de o cutie manuala cu sase trepte de viteza, pe langa transmisia automata de tip CVT mentionata, daca mai era nevoie de precizat.

Honda Civic Hatchback - Versiunea americana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Honda Civic Hatchback - Versiunea americana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2021