Noua Honda Civic Hatchback a debutat oficial. Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai. Galerie foto completa

Noua Honda Civic Hatchback a debutat oficial. Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai. Galerie foto completa
  • Noua Honda Civic Hatchback a debutat oficial
  • Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 33.000 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima jumatate a verii trecute, cea mai recenta generatie a celebrului hatchback oferit sub numele de Civic a revenit de curand - chiar pe parcursul zilele anterioare - in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Honda a prezentat peste 80 de imagini proaspete de la exteriorul si, totodata, cu interiorul modelului proiectat special pentru a concura cu Volkswagen Golf 8.

Honda Civic Hatchback - Galerie foto

Honda Civic Hatchback - Galerie foto

Comercializata si pe piata din Romania, in schimbul a circa 32.990 de euro, dupa cate se precizeaza pe site-ul importatorului local, respectiva reteta isi va intampina cumparatorii numai intr-o singura varianta de motorizare, versiunea comercializata sub denumirea e:HEV urmand sa puna la dispozitia clientilor un benzinar aspirat cu o capacitate cilindrica de 2.0 litri si doua motoare electrice pentru un total de 184 CP. De unde si un 0 - 100 km/h in 7.8 - 8.1 secunde.

Aceeasi generatie cu numarul 11 a celebrului hatchback botezat Civic mai are de anuntat - printre multe altele - si o viteza maxima de 180 km/h. Daca vine vorba, in schimb, despre consumul mediu de carburant, fisa cu specificatii de ordin tehnic a modelului lansat de Honda pentru a rivaliza cu Volkswagen Golf 8 scoate la iveala un 4.7 - 5.0%. Valori corespunzatoare unor emisii de dioxid de carbon de 108 - 114 grame pe kilometru..

Respectiva reteta continua cu nu mai putin de trei echipari diferite, Elegance, Sport, Advance, inclusiv cea mai accesibila optiune cuprinzand, in standard, faruri, lumini de zi si stopuri cu tehnologie LED, jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, senzori de parcare fata si spate. Plus volan multifunctional, camera pentru marsarier, scaune incalzite, bancheta rabatabila, display central cu diagonala de noua inch, clmatizare automata, instalatie audio cu opt boxe etc.

Honda Civic Hatchback - Galerie foto

Honda Civic Hatchback - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (86) Poze Honda Civic Hatchback - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Iulie 2022