Noua Honda Civic Sedan a debutat oficial. Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai. Cat costa

Noua Honda Civic Sedan a debutat oficial. Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai. Cat costa
  • Noua Honda Civic Sedan a debutat oficial
  • Cea de-a 11-a generatie e diferita de tot ce stiai
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde - aparent, inclusiv doua display-uri color de sapte inch (fiecare), plus un sistem de infotainment compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ doua saptamani - chiar la sfarsitul lunii trecute, noua Honda Civic Sedan nu reprezinta decat un mister daca vine vorba (cumva) despre pretul de vanzare. Cel putin din punct de vedere oficial, un document care circula zilele acestea pe internet anuntand ca nota de plata va porni de la suma de 21.700 de dolari - cu 450 de dolari mai mult decat anterior.

Totodata, din respectiva brosura mai aflam si ca versiunea de baza - comercializata sub indicativul LX, va fi oferita exclusiv in compania unei motorizari aspirate de doi litri si 158 de cai putere, in timp ce dotarea standard va cuprinde inclusiv un sistem de infotainment compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto.

Preturi Honda Civic Sedan

Cea mai accesibila varianta a noii Honda Civic Sedan se mai bucura - in plus, si de doua display-uri color de sapte inch (fiecare), dar si de pornire de la buton. Intr-un final, din peisaj nu vor lipsi nici jantele din otel, instalatia audio cu patru difuzoare si - mai important decat absolut tot ce am enumerat pana acum!, pilotul automat adaptiv si, nu in ultimul rand, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare.

Disponibila la preturi incepand de la 23.100 de dolari - cu aproximativ 50 de dolari mai mult decat anterior, versiunea Sport aduce cu sine si jante din aliaj pe 18 inch, pedale sport, volan imbracat in piele, padele pentru schimbarea treptelor de viteza, instalatie audio cu opt difuzoare, acces fara cheie, evacuare cromata etc.

Cea de-a 11-a generatie a gamei Honda Civic Sedan mai este comercializata si intr-o varianta EX - a carei nota de plata porneste (aparent) de la suma de 24.700 de dolari. Atractia principala a acesteia o reprezinta - fara niciun dubiu, motorizarea turbo de 1.5 litri si 180 de cai putere, insa nici climatizarea automata, scaunele fata cu functie de incalzire sau trapa pentru plafon nu vor trece neobservate.

Lista cu optiuni se incheie cu versiunea Touring - ce va fi oferita la preturi incepand de la 28.300 de dolari, alaturi de jante pe 18 inch, tapiterie din piele, proiectoare de ceata cu LED, senzori de parcare fata si spate, ceasuri de bord digitale cu display de zece inch, sistem de infotainment cu display de noua inch s.a.m.d.

Honda Civic Sedan

Honda Civic Sedan

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2021