Noua masina construita in Romania a ajuns la vanzare. Primii clienti primesc o reducere de 4.000 euro

Noua masina construita in Romania a ajuns la vanzare. Primii clienti primesc o reducere de 4.000 euro
  • Noul Ford Puma porneste in Romania de la 20.250 euro
  • Clientii primesc pana la sfarsitul lui 2019 o reducere uriasa
  • Meniul standard cuprinde inclusiv scaune fata cu masaj
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 17 inch, faruri cu tehnologie LED sau sistem de avertizare la parasirea benzii de rulare.

Dezvelita in premiera publica la inceputul acestei toamne, cu ocazia salonului organizat la Frankfurt intre 12 si 22 septembrie, cea mai noua masina construita in Romania se vinde pe piata locala la preturi incepand de la 20.250 euro. Pana la sfarsitul anului 2019 insa, clientii vor primi o reducere de 3.750 euro, care coboara nota de plata a crossover-ului de clasa compacta pana la doar 16.500 euro.

Comercializata sub denumirea Titanium 1.0l EcoBoost 125 CP, versiunea de baza a modelului Ford Puma dispune in standard inclusiv de jante din aliaj pe 17 inch, faruri cu tehnologie LED sau sistem de avertizare la parasirea benzii de rulare.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si scaunele fata cu masaj lombar, senzorii de parcare spate, aerul conditionat manual ori sistemul de navigatie, de exemplu. Aceeasi reteta de 16.500 euro mai cuprinde, potrivit importatorului oficial, si pilotul automat cu limitator de viteza, incarcarea wireless a telefonului mobil, display-ul color de 4.2 inch, dar si oglinzile pliabile electric.

In ceea ce priveste propulsia, noua masina construita in Romania aduce sub capota variantei entry-level o motorizare turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 999 de centimetri cubi, care livreaza puntii fata undeva in jurul a 125 de cai putere.

Totodata, generatia cu numarul doi a modelului Ford Puma mai poate fi comandata pe piata locala si in doua configuratii de tip micro-hibrid, cu 125 sau 155 CP, ambele insotite de unitatea 1.0 EcoBoost. Din luna mai a anului 2020, clientii vor avea la dispozitie si un motor diesel, a carui fisa cu specificatii de ordin tehnic anunta o capacitate cilindrica de 1.5 litri, plus o putere maxima de 120 CP.

Ford Puma - Poze de la Frankfurt

Ford Puma - Poze de la Frankfurt

Ford Puma - Poze de la Frankfurt

Ford Puma - Poze de la Frankfurt

Ford Puma - Poze de la Frankfurt

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Ford Puma - Poze de la Frankfurt
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2019