Noua masina construita in Romania a primit o versiune de lux. Pielea pe bord si instalatia de la Bang & Olufsen sunt standard

Noua masina construita in Romania a primit o versiune de lux. Pielea pe bord si instalatia de la Bang & Olufsen sunt standard
  • Noua masina construita in Romania a primit o versiune de lux
  • Pielea pe bord si instalatia de la Bang & Olufsen sunt standard
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste nota de plata, ei bine... preturile pornesc de la putin peste 26.000 de euro, conform configuratorului aflat pe site-ul importatorului local.

Anuntata in urma cu aproximativ o luna si jumatate, chiar la sfarsitul acestei primaveri, noua varianta de top a gamei Ford Puma a debutat oficial si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 26.150 de euro, potrivit configuratorului aflat pe site-ul importatorului local.

Comercializata sub indicativul ST Line Vignale, respectiva versiune de echipare ofera numeroase echipamente in standard, inclusiv jante din aliaj pe 18 inch si tapiterie din piele Windsor.

Plansa de bord imbracata in piele artificiala si instalatia audio cu zece difuzoare de la B&O completeaza atmosfera de lux specifica masinii construite in Romania. Din meniu nu lipsesc insa nici farurile Full LED, senzorii de parcare fata si spate sau scaunele cu functie de incalzire.

Seria vestilor bune continua cu sistemul Keyless Entry & Start, climatizarea cu reglare automata a temperaturii, instrumentele digitale, display-ul central cu diagonala de opt inch etc.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noua varianta de top Ford Puma ST Line Vignale propune trei versiuni diferite - doua de 125 si una cu 155 CP sub capota - ale motorului pe benzina 1.0 EcoBoost. Doua dintre acestea dispun de tehnologia mild-hybrid pentru un plus de eficienta.

Totodata, clienti vor mai avea la dispozitie si un propulsor diesel cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri, care dezvolta undeva in jurul a 120 CP, conform primelor informatii date publicitatii.

Ford Puma ST-Line Vignale

Ford Puma ST-Line Vignale

Distribuie pe Facebook
mai multe