Noua masina construita in Romania e LUX TOTAL. Farurile cu LED si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD

Noua masina construita in Romania e LUX TOTAL. Farurile cu LED si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD
  • Noua masina construita in Romania e LUX TOTAL
  • Farurile cu LED si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de jante pe 18 inch. Plus o pereche de ecrane color, folosite inclusiv pentru afisarea instrumentelor de bord digitale si configurabile.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de trei ani - inca din prima parte a toamnei lui 2019, cea dintai generatie a crossover-ului disponibil sub denumirea de Puma se vinde, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile puse de americani la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai nou, si o versiune pe nume Puma Vivid Ruby Edition, respectivul model remarcandu-se in special prin caroseria finisata exclusiv in nuanta Beautiful Berry Red Metallic.

Ford Puma Vivid Ruby Edition

Lista atractiilor principale continua, la nivelul departamentului exterior, cu multiple elemente si detalii de culoare neagra - precum partea inferioara a spoilerelor fata / spate, pragurile laterale, plafonul, capacele oglinzilor retrovizoare etc. Insotite de o pereche de faruri cu LED, plus un set de jante uriase - cu diametrul de 18 inch.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, noul Ford Puma Vivid Ruby Edition ofera ceasuri de bord digitale si configurabile, climatizare cu reglare automata, instalatie audio semnata de specialistii de la B&O. Cu mentiunea ca - odata ajunsi la interior, clientii vor descoperi si o tapiterie realizata din piele sintetica, un display central cu o diagonala de opt inch, cusaturi contrastante, scaune cu functie de incalzire, volan cu design in trei spite, cu o parte inferioara usor plata s.a.m.d.

Comercializata la preturi incepand de la suma de 35.100 de euro - daca vine cumva vorba despre piata auto din Germania, reteta in cauza se incheie, intr-un final, cu o motorizare turbo de numai un litru, cu tehnologie mild-hybrid si 125 sau 155 de cai putere. Acompaniata - dupa cate se precizeaza, de o cutie manuala / automata.

Ford Puma Vivid Ruby Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe