Noua masina construita in Romania e LUX TOTAL. Farurile cu LED si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD. CAT COSTA in Romania

Noua masina construita in Romania e LUX TOTAL. Farurile cu LED si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD. CAT COSTA in Romania
  • Noua masina construita in Romania e LUX TOTAL
  • Farurile cu LED si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD
  • CAT COSTA in Romania
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu doar trei cilindri in linie si tehnologie mild-hybrid livreaza persoanei de la volan o putere maxima de pana la 155 de cai. Conform primelor informatii si detalii date publicitatii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii decembrie, cea mai noua versiune de echipare a gamei disponibile sub denumirea de Puma are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. 31.600 de euro este - mai precis - suma minima pe care cumparatorii editiei oferite de Ford sub numele de Puma Vivid Ruby o vor avea de achitat in Romania, varianta in cauza impresionand prin dotarea standard extrem de cuprinzatoare. Altfel spus, clientii se vor bucura inclusiv de o pereche de faruri cu LED, de un set de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, de o tapiterie realizata din piele sintetica, dar si de un display central cu diagonala de opt inch, de scaune fata cu functie de incalzire, de camera video pentru mersul cu spatele, de instrumente de bord digitale, de sistem audio de inalta fidelitate - cu zece difuzoare B&O.

Reteta caracteristica exclusivistului model continua - asa cum mentionam, de altfel, si anterior, la inceputul materialului nostru, cu un motor electrificat de numai 999 de centimetri cubi, capabil sa livreze persoanei de la volan undeva in jurul a 125 ori 155 de cai putere, potrivit sefilor companiei productoare. Aceeasi fisa cu specificatii de ordin tehnic a mai pregatit si o cutie manuala cu sase rapoarte sau, contra cost, o transmisie automata cu un numar de sapte trepte - astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, in anumite situatii, intr-un timp deloc neglijabil, ba dimpotriva, am putea spune, de aproximativ 8.7 secunde, acul vitezometrului urmand sa urce ulterior, cu pedala de acceleratie la podea, pana la pragul de 200 de kilometri pe ora.

Ford Puma Vivid Ruby Edition

Ford Puma Vivid Ruby Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe