Noua masina de la Bugatti e nebunie curata. Are mai multi cai decat un Chiron si costa aproape triplu. Cum arata primul exemplar din serie

Noua masina de la Bugatti e nebunie curata. Are mai multi cai decat un Chiron si costa aproape triplu. Cum arata primul exemplar din serie
  • Noua masina de la Bugatti e nebunie curata
  • Are mai multi cai decat un Chiron si costa aproape triplu
  • Cum arata primul exemplar din serie
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o acceleratie de la 0 la 300 de kilometri pe ora in doar 13.1 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape trei ani, inca din ultima jumatate a verii lui 2019, exclusivista masina pe nume Centodieci a revenit de curand - chiar pe parcursul acestor zile, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Bugatti a dat - intr-un final, startul livrarilor, constructorul cu sediul in regiunea franceza Alsacia profitand de evenimentul respectiv pentru a oferi un scurt material video cu primul exemplar al seriei limitate la numai zece unitati.

Asamblata pe platforma celebrului Chiron - dupa cum precizam si la momentul lansarii oficiale, respectiva creatie a marcii aflate in portofoliul Volkswagen se lauda cu un nou design la nivelul departamentului exterior, nenumarate elemente avand ca sursa principala de inspiratie legendarul EB110.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, exclusivista masina pe nume Centodieci urmeaza sa impresioneze in special prin tapiteria realizata dintr-o piele de calitate superioara, cu diferite cusaturi sub forma de patratele. Aceeasi serie disponibila in doar zece bucati va mai pune la dispozitia clientilor sai si un motor in 16 cilindri, cu patru turbine, propulsorul cu o capacitate cilindrica de opt litri dezvoltand 1.600 de cai putere - cu totii livrati rotilor de pe ambele punti.

Drept urmare, respectiva creatie a marcii aflate in portofoliul Volkswagen - vanduta in schimbul unei sume minime de opt milioane de euro, promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 2.4 secunde, pe cand ecuatia 0 - 200 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in 6.1 secunde, aparent.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2022