Noua masina de la Citroen e LUX TOTAL. Afisajul pe parbriz si scaunele cu masaj SUNT STANDARD

Noua masina de la Citroen e LUX TOTAL. Afisajul pe parbriz si scaunele cu masaj SUNT STANDARD
  • Noua masina de la Citroen e LUX TOTAL
  • Afisajul pe parbriz si scaunele cu masaj SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o unitate turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri, pe benzina, lucreaza alaturi de un motor electric, plus o baterie litiu-ion de 12.44 kWh pentru a livra persoanei de la volan 225 CP.

Prezentata lumii intregi acum mai bine de doi ani - inca de la inceputul lui 2021, cea dintai generatie a nonconformistului meniu pe nume C5 X isi intampina clientii, zilele acestea, intr-o larga varietate de savori si arome. Printre multiplele optiuni pe care Citroen le pune la dispozitia cumparatorilor a reusit sa isi faca loc - recent, si o varianta disponibila sub indicativul C5 X Hypnos, respectiva reteta impresionand in special prin numarul impresionant de ingrediente premium din echipare.

Citroen C5 X Hypnos

Citroen C5 X Hypnos

Caracterizata de un pret de pornire de minim 56.650 de euro, versiunea cu pricina ofera, fara costuri suplimentare, inclusiv faruri cu tehnologie LED, dotarea de serie cuprinzand si jante din aliaj, pe 19 inch, suspensie activa, camera de 360 de grade, scaune multifunctionale - cu functii de incalzire, ventilatie, plus masaj, instrumente de bord digitale, afisaj pe parbriz, incarcare wireless a telefonului mobil, climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, instalatie audio HiFi, iluminare ambientala, cruise control adaptiv, asistent pentru mentinerea benzii etc.

In ceea ce priveste partea tehnica, noul Citroen C5 X Hypnos se bucura de serviciile unui motor turbo cu patru cilindri in linie - de 1.598 de centimetri cubi, pe benzina, care lucreaza impreuna cu o unitate electrica acompaniata de o baterie litiu-ion cu capacitatea de 12.44 kWh, sistemul de propulsie in cauza aducand cu sine un total de 225 de cai putere. De unde si un 0 - 100 km/h pe ora in doar 7.8 secunde - seria vestilor bune continuand cu un consum mediu de numai 1.5 la suta.

Citroen C5 X Hypnos

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Citroen C5 X Hypnos
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2023