Noua masina de la Dacia e la fel de rara ca un Bugatti Chiron. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua masina de la Dacia e la fel de rara ca un Bugatti Chiron. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Dacia prezinta noua editie speciala Duster Black Collector
  • Productia totala va fi limitata la numai 500 de exemplare
  • Sub capota se ascunde o motorizare 1.3 turbo de 130 CP
Distribuie pe Facebook

Dacia pregateste lansarea unei noi editii speciale a modelului Duster. Comercializata alaturi de indicativul Black Collector, aceasta va fi produsa in numai 500 de exemplare - asemeni lui Bugatti Chiron.

Organizata in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat, editia din acest an a celebrului Big Dacia Picnic din Franta a marcat debutul unei noi editii speciale a modelului Duster.

Comercializata sub indicativul Black Collector, masina constructorului de la Mioveni va fi vanduta intr-un numar limitat de exemplare - 500, asemeni lui Bugatti Chiron.

La baza versiunii in cauza se afla nivelul de echipare Prestige, astfel ca lista cu dotari standard este una extrem de bogata, cuprinzand inclusiv camera multi-view.

Fara costuri suplimentare sunt oferite si cardul acces / demaraj cu functia "maini libere", plus sistemul de infotaiment compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto.

Noua Dacia Duster Black Collector este finisata la exterior intr-o nuanta metalizata de negru si se mai poate lauda la interior chiar si cu o instalatie audio de la Focal.

Singura optiune prezenta la nivel de motorizare consta intr-un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.3 litri, care livreaza puntii fata undeva in jurul a 130 CP.

Editia in cauza va fi disponibila exclusiv pe piata auto din Franta, doar on-line, pe parcursul lunii septembrie, au mai declarat oficialii constructorului de la Mioveni.

Dacia Duster Black Collector

Dacia Duster Black Collector

Dacia Duster Black Collector

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2019