Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are scaune ventilate si faruri Full LED. Cat costa

Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are scaune ventilate si faruri Full LED. Cat costa
  • Noua masina de la Honda e LUX TOTAL
  • Are scaune ventilate si faruri Full LED
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii nu vor avea la dispozitie, ce este drept, decat o singura varianta de motorizare, unicul propulsor disponibil urmand a lua forma unui V6 cu 285 de cai, pe benzina.

Prezentata publicului larg acum mai bine de sase saptamani - inca de la finalul lunii decembrie, noua generatie Pilot are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. 39.150 de dolari este - mai exact, suma minima pe care clientii respectivului SUV cu trei randuri de scaune si sapte sau opt locuri din portofoliul companiei Honda o vor avea de achitat, cu mentiunea ca nota de plata a versiunii de top depaseste 53.000 de dolari. Indiferent insa de nivelul de echipare ales, propulsia modelului cu pricina va fi asigurata intotdeauna de aceeasi motorizare - dupa cum precizam, de altfel, si anterior: un V6 aspirat natural, pe benzina, de 3.5 litri, sinonim cu 285 CP.

Noua Honda Pilot

Noua Honda Pilot

O singura optiune este disponibila, de asemenea, si la nivelul cutiei de viteze, unica transmisie pusa la dispozitia persoanelor dornice sa experimenteze automobilul cu o lungime de circa 5.054 de milimetri constand intr-o automata caracterizata de un numar de zece rapoarte - livrarea puterii maxime realizandu-se, de la caz la caz, fie numai catre puntea fata, fie catre toate cele patru roti, prin intermediul sistemului inteligent de tractiune integrala i-VTM4.

Reteta specifica noii generatii Pilot continua cu cinci niveluri diferite de echipare, pe nume Sport, EX-L, Touring, TrailSport si - nu in ultimul rand, Elite. Comercializata in schimbul unei sume de 39.150 de dolari, varianta de baza se bucura - in standard, si de faruri Full LED, de jante pe 20", de climatizare cu reglare a temperaturii pe trei zone. La polul opus, versiunea de top impresioneaza, in mod special, prin scaunele cu functie de ventilatie - insotite, mai mult ori mai putin surprinzator, de ceasuri de bord digitale si configurabile, de un display central cu diagonala de noua inch, de o tapiterie realizata din piele, de o instalatie audio produsa de Bose.

Noua Honda Pilot

Noua Honda Pilot

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noua Honda Pilot
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2023