Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are scaune ventilate si faruri Full LED. Cum arata in realitate

Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are scaune ventilate si faruri Full LED. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Honda e LUX TOTAL
  • Are scaune ventilate si faruri Full LED
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie doar doua motorizari, cu marea batalie pentru clienti urmand sa se dea intre un benzinar turbo de 1.5 litri, cu 192 de cai, si un sistem de propulsie hibrid. Proiectat special pentru a livra persoanei de la volan o putere de 204 CP.

Prezentata publicului larg cu doar o singura saptamana si jumatate in urma - chiar la finalul lunii trecute, cea mai recenta generatie a celebrei Honda Accord stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Oferita la preturi incepand de la aproximativ 27.295 de dolari, noua creatie a japonezilor se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin designul elegant si dimensiunile generoase ale caroseriei in patru portiere, insa nici jantele din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch sau farurile Full LED nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, pasagerii vor intampinati de scaune fata cu functie de ventilatie si o bancheta spate rabatabila, cu incalzire, lista atractiilor principale continua cu instrumente de bord digitale. Condimentate cu un display color cu diagonala de 10.2 inch - potrivit producatorului asiatic.

Reteta caracteristica celei de-a 11-a generatii a legendarului Accord cuprinde - de cealalta parte a portierelor, la nivelul departamentului interior, inclusiv tapiterie din piele si sistem multimedia cu ecran tactil de 12.3 inch. Din meniu nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune, nici climatizarea cu reglare automata a temperaturii, statia pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, afisajul pe parbriz. Ori - dupa cum precizam si anterior, pe parcursul zilelor precedente, instalatia audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii companiei americane Bose.

Daca vine vorba - in schimb, despre fisa cu specificatii de ordin tehnic, cumparatorii vor avea la dispozitia doua optiuni extrem de diferite. Marea batalie pentru clienti urmand a se da intre o unitate turbo, de 1.498 de centimetri cubi, cu 192 de cai, pe benzina si o motorizare hibrida - sinonima cu o putere de 204 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2023