Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL. Scaunele ventilate si boxele de la Harman Kardon SUNT STANDARD. Cat costa

Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL. Scaunele ventilate si boxele de la Harman Kardon SUNT STANDARD. Cat costa
  • Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL
  • Scaunele ventilate si boxele de la Harman Kardon SUNT STANDARD
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv blocuri optice fata si spate cu LED. Plus ceasuri de bord digitale si configurabile.

Dezvelit intregii planete acum mai bine de 13 saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii noiembrie, cel mai nou membru al respectabilei familii pe nume Hyundai Palisade are, incepand de luni, si un pret de vanzare. 53.600 de dolari este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii extravagantului Palisade Calligraphy Night Edition o vor avea de achitat peste Ocean - pe piata din SUA, acolo unde unica versiune de motorizare oferita gazduieste sub capota, in compartimentul motor, o unitate aspirata cu sase cilindri in V si generoasa capacitate de 3.778 de centimetri cubi, pe benzina.

Hyundai Palisade Calligraphy Night Edition

Meniul specific respectivei variante contimua, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, atat cu o putere maxima de 291 de cai, cat si cu un cuplu de 355 de Newton-Metri - valori livrate ambelor punti prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte in echipare. Daca vine vorba - in schimb, despre dotarea standard, din peisaj nu lipsesc nici blocurile optice fata si spate condimentate cu tehnologia LED, jantele masive, cu diametrul de 20 de inch, din aliaj, instrumentele de bord digitale si configurabile, difuzoarele semnate de specialistii de la Harman Kardon, tapiteria din piele ori display-ul central cu diagonala de 31.2 centimetri.

Acelasi model oferit de Hyundai sub denumirea de Palisade Calligraphy Night Edition se va mai putea lauda, din nou, in standard, cu incalzire si ventilatie pentru primele doua dintre cele trei randuri de scaune, cu o instalatie de climatizare cu reglare pe doua zone a temperaturii, un sistem de navigatie, afisaj pe parbriz, hotspot Wi-Fi, o statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile. La care se adauga - au mai tinut sa mentioneze oficialii companiei producatoare, si cruise control adaptiv, dar si camera pentru marsarier, asistent pentru monitorizarea unghiului mort, franare autonoma de urgenta.

Hyundai Palisade Calligraphy Night Edition

Hyundai Palisade Calligraphy Night Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe