Noua masina de la Mercedes s-a filmat cu interiorul la vedere. Imaginile s-au viralizat instantaneu

Noua masina de la Mercedes s-a filmat cu interiorul la vedere. Imaginile s-au viralizat instantaneu
  • Mercedes publica primul material video cu noul G-Class
  • Off-roader-ul german este promovat alaturi de sloganul mai puternic decat timpul
  • Lansarea oficiala are loc la inceputul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Cele doua display-uri de dimensiuni generoase instalate de nemti la nivelul panoului de bord au reusit sa atraga atentia tuturor internautilor.

Mercedes continua campania de teasing a noului G-Class cu un material video in care ne spune ca legendarul sau off-roader este mai puternic decat timpul. Compania germana profita, totodata, de ocazia ivita si integreaza in filmul cu pricina cateva cadre proaspete cu interiorul viitorului sau automobil.

Dupa cum precizam si la sfarsitul saptamanii trecute, urmatoarea generatie a modelului Mercedes G-Class va suferi o schimbare majora la nivel de interior, primele fotografii publicate de nemti scotand la iveala o configuratie cu doua display-uri de dimensiuni generoase pentru afisarea tuturor informatiilor vitale.

Noul off-roader al companiei auto din Stuttgart va trece, de asemenea, la guri de ventilatie rotunde, al caror design ne duce cu gandul la actualul E-Class. De cealalta parte, volanul multifunctional in trei spite si comenzile sistemului de climatizare din partea inferioara a bordului ne reamintesc de S, respectiv C-Class.

Potrivit primelor informatii oficiale oferite de germanii de la Mercedes, noul G-Class va fi disponibil la vanzare alaturi de o gama varianta de dotari premium, printre care si urmatoarele: tapiterie din piele Nappa, cusaturi contrastante, scaune cu functie de masaj, plus sistem audio cu 16 difuzoare marca Burmester.

In ceea ce priveste premiera mondiala a modelului german, ei bine... urmatoarea generatie va aparea pentru prima oara in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto International Nord-American ce se desfasoara la Detroint in perioada 13 - 28 ianuarie 2018. Primele exemplare vor ajunge pe strazi inainte de sfarsitul anului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2017