Noua masina de la Renault e LUX TOTAL. Farurile Full-LED si display-ul central de 9.3 inch SUNT STANDARD

Noua masina de la Renault e LUX TOTAL. Farurile Full-LED si display-ul central de 9.3 inch SUNT STANDARD
  • Noua masina de la Renault e LUX TOTAL
  • Farurile Full-LED si display-ul central de 9.3 inch SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa nici nici jantele din aliaj cu diametrul de 18 de inch sau tapiteria realizata dintr-o combinatie de piele si microfibra.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de un an, inca din prima parte a lui 2021, mult anticipata varianta europeana a masinii oferite de compania Renault sub denumirea Arkana se vinde, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul din Hexagon la dispozitia cumparatorilor sai se regaseste, mai nou, si o aroma speciala pe nume E-Tech engineered, insotita de diferite accente contrastante, unele interioare, altele exterioare, de la caz la caz, de auriu.

Renault Arkana E-Tech engineered

Renault Arkana E-Tech engineered

Disponibil in schimbul sumei de 38.300 de euro, impresionantul meniu continua cu o dotare standard extrem de bogata, compusa si din faruri Full-LED, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, camera video pentru marsarier, volan si scaune cu functie de incalzire, instrumente de bord digitale, tapiterie realizata dintr-o combinatie de piele si microfibra, climatizare cu reglare automata, incarcare wireless a telefonului mobil, display central de 9.3 inch, pilot automat adaptiv, asistent pentru pastrarea benzii de rulare, franare autonoma cu detectarea pietonilor si biciclistilor etc.

Sub capota, noua versiune Renault Arkana E-Tech engineered mizeaza pe o unitate aspirata cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.6 litri, pe benzina. Acompaniata de doua motoare electrica, aceasta se traduce printr-un total sinonim cu 145 de cai si 148 de Newton-Metri, sinonim cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu de acceleratie la podea, intr-un timp de circa 10.8 secunde; cat despre consumul de carburant, compania producatoare anunta o medie de 4.8 - 5.2 la fiecare 100 de kilometri.

Renault Arkana E-Tech engineered

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Renault Arkana E-Tech engineered
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2022