Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor Boxer de 2.5 litri si boxe de la Harman Kardon. Cat costa

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor Boxer de 2.5 litri si boxe de la Harman Kardon. Cat costa
  • Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are motor Boxer de 2.5 litri si boxe de la Harman Kardon
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg cu numai sapte zile in urma - chiar la sfarsitul acestei luni, cea mai recenta iteratie a celebrului SUV comercializat de Subaru sub numele de Forester are, incepand de marti, si un pret de pornire. 35.800 de dolari este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii respectivului model o vor avea de achitat in SUA - acolo unde unica varianta de motorizare disponibila se bucura de serviciile unui propulsor aspirat cu patru cilindri.

Subaru Forester 2024

Insotita de o capacitate de 2.498 de centimetri cubi, unitatea in cauza - pe benzina, lucreaza alaturi de o transmisie CVT, plus un sistem avansat de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului, pentru a livra rotilor undeva in jurul a 182 CP si 283 Nm. Atat timpul necesar rezolvarii ecuatiei 0-100 km/h, cat si valoarea specifica vitezei maxime nu raman - la momentul de fata, decat un mister.

Se cunoaste, ce este drept, lista ingredientelor care compun echiparea standard, si cea mai ieftina versiune a noului Forester 2024 oferind - fara costuri suplimentare, faruri cu LED, camera video pentru mersul cu spatele, jante din otel cu un diametru de 17 inch, climatizare cu reglare automata a temperaturii, patru difuzoare, display tactil de 6.5" etc. Configuratiile superioare se bucura si de scaune multifunctionale - cu incalzire, de tapiterie din piele s.a.m.d.

Subaru Forester 2024

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Subaru Forester 2024
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 August 2023