Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor BOXER de 2.5 litri si display central cu diagonala de 11.6 inch. Cum arata in realitate

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor BOXER de 2.5 litri si display central cu diagonala de 11.6 inch. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are motor BOXER de 2.5 litri si display central cu diagonala de 11.6 inch
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu un sistem inteligent de tractiune integrala. Plus o instalatie audio de inalta fidelitate, compusa din zece difuzoare si un amplificator de 432 de wati, de la Harman Kardon.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii lui februarie, cea de-a treia generatie a celebrului SUV pe care japonezii de la Subaru il comercializeaza sub denumirea de Crosstrek stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Disponibil la preturi incepand de la aproximativ 24.995 de euro, respectivul model se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin design-ul robust, condimentat cu diferite elemente confectionate din plastic de culoare neagra, al caroseriei cu cinci portiere in echipare, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv un display central cu diagonala de 11.6 inch. Odata ajunsi in cabina, cumparatorii vor mai putea experimenta - in standard ori optional, si un sistem de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, lista atractiilor principale continuand cu o instalatie audio de la Harman Kardon, scaune incalzite, statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile.

Daca vine vorba - in schimb, despre gama de motorizari, reteta caracteristica SUV-ului in cauza debuteaza cu o unitate BOXER de 1.994 de centimetri cubi, proiectata pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 152 CP si 196 Nm, dezvaluie fisa cu specificatii de ordin tehnic. La polul opus, versiunea de top se bucura de un propulsor BOXER cu capacitatea cilindrica de 2.5 litri, sinonim cu un total de 182 de cai putere si 241 de Newton-Metri; indiferent de varianta de motorizare selectata, livrarea valorilor maxime se va face catre ambele punti - prin intermediul unei cutii cu variatie continua.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2023