Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor Boxer de 2.5 litri si display central cu diagonala de 11.6 inch. Cum arata in realitate

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor Boxer de 2.5 litri si display central cu diagonala de 11.6 inch. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are motor Boxer de 2.5 litri si display central cu diagonala de 11.6 inch
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem audio de inalta fidelitate. Ce poarta semnatura specialistilor de la Harman Kardon.

Dezvelita publicului larg acum mai bine de patru saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii aprilie, cea mai noua versiune de echipare a gamei Crosstrek stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Comercializata sub indicativul Wilderness - la preturi incepand de la aproape 32.000 de dolari, respectiva creatie a companiei japoneze se remarca numaidecat prin design-ul robust al caroseriei, multiple priviri urmand sa atraga insa si jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch, condimentate cu anvelope all-terrain marca Yokohama.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un display central cu diagonala de 11.6 inch, printre elementele capabile sa atraga atentia potentialilor cumparatori numarandu-se si un sistem audio de top - semnat de specialistii de la Harman Kardon. Din peisaj nu lipsesc - conform unui comunicat pus la dispozitia presei, nici scaunele incalzite, cu reglare electrica, ori climatizarea cu comenzi tactile.

Reteta caracteristica noului Crosstrek Wilderness - ce se bucura de o garda la sol de peste 23 de centimetri, potrivit primelor informatii si detalii acordate publicitatii, se incheie cu un propulsor Boxer de 2.5 litri, proiectat pentru a livra ambelor punti, prin intermediul unei cutii cu variatie continua, undeva in jurul a 182 de cai putere. Atat acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cat si viteza de top nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, niponii anuntand - in schimb, ca varianta in cauza poate tracta pana la 1.587 de kilograme.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2023