Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 260 CP si ecran de 11.6 inch

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 260 CP si ecran de 11.6 inch
  • Subaru lanseaza o noua generatie a modelului Legacy
  • Automobilul japonez vine cu un display de 11.6 inch la interior
  • Versiunea de top ofera un benzinar 2.4 turbo de 260 CP
Distribuie pe Facebook

Organizata in perioada 9 - 18 februarie, editia din acest an a Salonului Auto de la Chicago va marca debutul unei noi generatii a modelului Subaru Legacy.

Dupa ce a umplut internetul cu imagini diverse, Subaru a pus capat asteptarii si a publicat intr-un final primele materiale oficiale cu privire la cea de-a saptea generatie a modelului Legacy.

Programata sa debuteze in premiera publica in cursul zilei de maine, la Chicago, noua masina a japonezilor reprezinta o evolutie clara - din punct de vedere al aspectului exterior, ce este drept.

La interior, automobilul care concureaza impotriva unor nume precum Ford Mondeo este de nerecunoscut, designerii alegand sa instaleze in centrul plansei de bord o tableta de 11.6 inch.

Asa se face ca toate comenzile fizice au disparut, aceasta schimbare majora conferindu-i celei de-a saptea generatii a modelului Subaru Legacy un aer extrem de modern, demn de 2019.

Ce ii lipseste in continuare masinii japoneze sunt ceasurile digitale si configurabile - care, de ce sa nu recunoastem, ar fi creat o ambianta si mai placuta pentru devoratorii de tehnologie.

Exceptand noutatile de la interior, automobilul care concureaza impotriva unor nume precum Ford Mondeo se mai poate lauda si cu o platforma a carei rigiditate torsionala a crescut cu 70%.

Totodata, cea de-a saptea generatie a modelului Subaru Legacy este prima din istorie comercializata inclusiv in compania unui benzinar turbo cu patru cilindri si capacitatea de 2.4 litri.

Insotita de o transmisie Lineartronic CVT, masina japoneza cu 260 de cai putere sub capota are nevoie de numai 6.1 secunde pentru a sprinta de la 0 la 96 km/h, potrivit primelor informatii.

Daca mai conteaza, automobilul care concureaza impotriva unor nume precum Ford Mondeo poate fi comandat si intr-o versiune aspirata de 2.5 litri, care produce doar 182 CP si 238 Nm.

Subaru Legacy

Subaru Legacy

Subaru Legacy

Subaru Legacy

Subaru Legacy

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Subaru Legacy
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2019