Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 260 CP si ecran de 11.6 inch. Cat costa

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 260 CP si ecran de 11.6 inch. Cat costa
  • Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are motor turbo de 260 CP si ecran de 11.6 inch
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 90 de zile, inca de la sfarsitul primaverii acestui an, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei comercializate sub numele de Legacy are, in cele din urma, si un pret de vanzare. Peste Ocean, pe piata din SUA, nota de plata a modelului conceput pentru a concura impotriva unor rivali precum Honda Accord si Toyota Camry porneste de la aproximativ 24.395 de dolari, costurile de achizitie urcand pana la pragul de 37.695 de dolari. Fara a pune, ce este drept, la socoteala si echipamentele optionale.

Subaru Legacy Facelift si Subaru Legacy Sport Facelift

In configuratia de baza - oferita sub denumirea de Legacy, propulsia este asigurata, similar urmatoarelor doua variante, botezate Legacy Premium si Legacy Limited, de o motorizare aspirata de 2.5 litri si putin peste 180 de cai putere. De cealalta parte, clentii noilor Legacy Sport si Legacy Touring XT vor putea experimenta o unitate de 2.4 litri - turbo, si 260 CP.

Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu dotari si echipamente standard, sedanul proiectat de Subaru pentru a concura impotriva actualelor Honda Accord si Toyota Camry dispune, indiferent de savoarea aleasa de cumparator, si de cutie cu variatie continua, si de tractiune integrala. Seria vestilor bune continua cu afisaj pe parbriz, cu camera pentru marsarier, cu faruri cu LED, o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii. Plus doua display-uri centrale, fiecare de sapte inch, sau doar unul singur, de 11.6".

Subaru Legacy Facelift si Subaru Legacy Sport Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Subaru Legacy Facelift si Subaru Legacy Sport Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 August 2022