Noua masina de la Volkswagen e LUX TOTAL. Farurile cu matrice de LED-uri si display-ul central de 15 inch SUNT STANDARD. Cat costa

Noua masina de la Volkswagen e LUX TOTAL. Farurile cu matrice de LED-uri si display-ul central de 15 inch SUNT STANDARD. Cat costa
  • Noua masina de la Volkswagen e LUX TOTAL
  • Farurile cu matrice de LED-uri si display-ul central de 15 inch SUNT STANDARD
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare sunt oferite - in plus, si jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch, si tapiteria realizata din piele Savona. Acestora li se adauga - printre multe altele, si instrumentele de bord digitale, si instalatia de climatizare cu reglare a temperaturii pe doua zone diferite.

Prezentata publicului larg (inca d)in prima jumatate a lui 2019, cea mai recenta generatie a celebrei masini comercializate de compania Volkswagen sub numele de Touareg isi intampina cumparatorii - la momentul actual, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de conducerea producatorului din Wolfsburg la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou, si o varianta Edition 20, lansata pentru a celebra perioada (de 20 de ani) trecuta de la debutul originalului.

Volkswagen Touareg Edition 20

Disponibila la preturi incepand de la putin peste 77.500 de euro - daca vine cumva vorba despre piata auto din Germania, respectiva reteta impresioneaza (in special) prin lista acelor dotari si echipamente oferite in standard, fara costuri suplimentare - care cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri, jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, senzori de parcare, camera video pentru marsarier, o tapiterie realizata din piele Savona, instalatie de climatizare cu reglare a temperaturii pe doua zone, asistent pentru mentinerea benzii de rulare. Plus display central cu diagonala de 15 inch, scaune incalzite si instrumente de bord digitale si configurabile, evident.

Sub capota, masina lansata pentru a celebra cea de-a 20-a aniversare a celebrului Volkswagen Touareg propune doua unitati cu (cate) sase cilindri in V si o capacitate de trei litri - marea batalie dandu-se intre un TSI de 340 CP si un TDI cu 231 sau 286 CP. Ambele insotite de o cutie automata (in opt rapoarte) si tractiune integrala.

Volkswagen Touareg Edition 20

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Volkswagen Touareg Edition 20
mai multe