Noua masina de la Volvo arata bestial. Te face instant sa uiti de A4, Seria 3 si C-Class

  • Volvo prezinta la Geneva generatia cu numarul doi a modelului V60
  • Break-ul suedez imprumuta design-ul si tehnologiilor fratilor mai mari
  • Gama de motorizari este formata din propulsoare cu pana la 390 CP
Distribuie pe Facebook

Primul model de sine statator al companiei Polestar, noul One cu 600 CP si 1.000 Nm sub capota, nu este nici pe departe singura surpriza pregatita de Volvo pentru vizitatorii editiei din acest an a Salonului Auto de la Geneva.

Echipat cu un sistem de propulsie capabil sa genereze nu mai putin de 600 CP si 1.000 Nm, noul Polestar One este de departe principalul punct de atractie al standului Volvo din cadrul evenimentului Geneva International Motor Show 2018.

Dat fiind faptul ca nu chiar oricine isi permite sa cheltuiasca intre 130.000 si 150.000 de euro pe o singura masina, Volvo a mai adus in cadrul salonului auto elvetian - desfasurat in perioada 8 - 18 martie, si un produs ceva mai accesibil.

Volvo V60 - Poze de la Geneva

Volvo V60 - Poze de la Geneva

Volvo V60 - Poze de la Geneva

Vorbim, mai precis, despre generatia cu numarul doi a break-ului V90, care imprumuta atat design-ul spectaculos, cat si tehnologiile de ultima ora, respectiv motorizarile fratilor mai mari pentru a se impune in fata concurentei germane.

Acum si cati dintre cumparatorii care vanzeaza un automobil de clasa medie vor fi dispusi sa renunte la nume cu greutate precum Audi A4 Avant, BMW Seria 3 Touring sau Mercedes C-Class T-Modell pentru un Volvo, ramane de vazut.

Cert este ca motive pentru a o face exista din belsug, de la modelul extrem de reusit in care designerii companiei suedeze au reusit sa creioneze caroseria in cinci portiere pana la tehnologiile integrate la interior pentru un maximum de confort.

In acelasi timp, noul Volvo V60 este singurul automobil de clasa medie oferit la vanzare nu doar in una, ci in doua versiuni hibride, clientii avand de ales intre un T6 Twin Engine de 340 CP si un T8 Twin Engine cu pana la 390 CP sub capota.

Mai multe informatii oficiale, dar si o galerie foto cuprinzatoare cu cea de-a doua generatie a suedezului care concureaza modele precum Audi A4 Avant, BMW Seria 3 Touring sau Mercedes C-Class T-Modell sunt disponibile la urmatoarea adresa.

Volvo V60 - Poze de la Geneva

Volvo V60 - Poze de la Geneva

Volvo V60 - Poze de la Geneva

Volvo V60 - Poze de la Geneva

Volvo V60 - Poze de la Geneva

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Volvo V60 - Poze de la Geneva
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2018